Рейтинг:
0.0

Спектакъл "За любовта... Честит рожден ден, Цветана!"

... прочети още Спектакълът е създаден специално за осемдесетгодишния юбилей на изключителната актриса Цветана Манева. Това е уникално театрално-музикално преживяване, което ще събере на една сцена различни актьори, които ще играят в чест на една от най-големите актриси на България. За спектакъла Един изумително смешен и покъртително откровен спектакъл за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. Всичко това ще се случва в мащабна мултимедийна среда от уникални фотографии и видеа, както и театрална, и филмова музика, изпълнена на живо. Ще се насладите на текстове и спомени изпълнени от любими колеги на Цветана Манева, с които тя играе заедно в спектакъла "за любовта…", който през последната година се превърна в културен феномен. Това са изключително талантливи артисти, които респектират, вдъхновяват и вълнуват, с огромния си талант. Освен тях в представлението, с виртуалните си поздрави ще се включат и много други звезди и близки на актрисата. И както на всеки рожден ден ще има и много изненади, които ще бъдат нашите тайни подаръци за Цветана Манева и зрителите на спектакъла. Създателите на "Честит рожден ден, Цветана" са творците, с които Цветана Манева работи ексклузивно през последните години. Това са: драматургът Яна Борисова, режисьорът Димитър Коцев - Шошо и продуцентът Катя Костова. Това са авторите на едни от най-успешните и награждавани сценични произведения, сред които: " На живо" (Аскеер 2022), " Място, наречено Другаде" (Икар 2023, Аскеер2023), "С гръб към залеза", " за любовта…", " Нощните Рицари" и др. "Благодарение на "Честит рожден ден, Цветана" всички можем да отворим сетивата си за това огромно емоционално море, което тази актриса представлява. Цветана Манева е голяма страст, голяма тема като автор, която ние винаги ще следвам, а тя винаги ще ни предстои. Цветана е символ на таланта, на вдъхновението, на дишането и на радостта. Огромна стихия с размери и сила без аналог. Няма друг начин, по който да ѝ засвидетелстваме всичко, което изпитваме към нея, освен сцената."

27 май 2024 от 20:30ч. (понеделник)
Пловдив  · 
Античен театър - Пловдив (ул. "Цар Ивайло" 4)
Спектакълът е създаден специално за осемдесетгодишния юбилей на изключителната актриса Цветана Манева. Това е уникално театрално-музикално преживяване, което ще събере на една сцена различни актьори, които ще играят в чест на една от най-големите актриси на България.

За спектакъла

Един изумително смешен и покъртително откровен спектакъл за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. Всичко това ще се случва в мащабна мултимедийна среда от уникални фотографии и видеа, както и театрална, и филмова музика, изпълнена на живо. Ще се насладите на текстове и спомени изпълнени от любими колеги на Цветана Манева, с които тя играе заедно в спектакъла
"за любовта…", който през последната година се превърна в културен феномен. Това са изключително талантливи артисти, които респектират, вдъхновяват и вълнуват, с огромния си талант. Освен тях в представлението, с виртуалните си поздрави ще се включат и много други звезди и близки на актрисата. И както на всеки рожден ден ще има и много изненади, които ще бъдат нашите тайни подаръци за Цветана Манева и зрителите на спектакъла. Създателите на
"Честит рожден ден, Цветана" са творците, с които Цветана Манева работи ексклузивно през последните години. Това са: драматургът Яна Борисова, режисьорът Димитър Коцев - Шошо и продуцентът Катя Костова. Това са авторите на едни от най-успешните и награждавани сценични произведения, сред които: " На живо" (Аскеер 2022), " Място, наречено Другаде" (Икар 2023, Аскеер2023), "С гръб към залеза", " за любовта…", " Нощните Рицари" и др.

"Благодарение на "Честит рожден ден, Цветана" всички можем да отворим сетивата си за това огромно емоционално море, което тази актриса представлява. Цветана Манева е голяма страст, голяма тема като автор, която ние винаги ще следвам, а тя винаги ще ни предстои.
Цветана е символ на таланта, на вдъхновението, на дишането и на радостта. Огромна стихия с размери и сила без аналог. Няма друг начин, по който да ѝ засвидетелстваме всичко, което изпитваме към нея, освен сцената."
Прочети още
Пловдив, ул. "Цар Ивайло" 4

Телефон: 032 621 040

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
17.04.2024г.
Преглеждания:
72 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
71 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Стани част от "Ново турне 2024": Концерт на Любо Киров на 7 Август в Античен театър Пловдив
126 бр. 17 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
7 Август 2024 (Сряда)
Към офертата
Спектакълът "За любовта...Честит рожден ден, Цветана!" - на 27 Май, на Античен театър Пловдив
290 бр. 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
27 Май 2024 (Понеделник)
Към офертата
Концерт "30 години Б.Т.Р" на 14 Август, в Античен театър, Пловдив
Валидност на ваучера:
14 Август 2024 (Сряда)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Други събития на 27 Май 2024

пн, 27 май 2024 от 19:00
25.00 - 30.00лв.
Купи билет
Кюстендил Преглеждания 113 след 9 дни Започва

Подобни събития

ср, 29 май 2024 от 20:00
30.00лв.
Купи билет
Plovdiv Event Center Преглеждания 79 след 11 дни Започва

Събития наблизо

Изминали събития наблизо

Минало събитие
ср, 15 май 2024 от 19:00
Пловдив Преглеждания 137
Минало събитие
вт, 14 май 2024 от 19:00
Пловдив Преглеждания 270
Минало събитие
чт, 11 апр 2024 от 19:00
Пловдив Преглеждания 59