София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Спаси Kултурата: Online Comedy Show

... прочети още Омръзнаха ви негативните новини по медиите? Време е за нова порция настроение и позитивно съдържание! Нашият проект в подкрепа на българските независими артисти #спасикултурата #onlineshowtime има за цел да генерира макар и символични приходи чрез подкрепа на зрители и партньори. Даваме възможност на артистите да правят това, което могат - #изкуство , да създават усмивки и дори сълзи от смях или възхищение. Светът е оцелял, защото се е смял! А в условията, в които сме поставени заради изолацията и ограниченията покрай #covid19 , най-много се нуждаем от #порция #смях и изкуство! Всяка седмица, очаквайте на страницата на PARTY MANAGEMENT нови събития и програма с различни артисти. Всички събития, ще бъдат качени и на страницата на URBO, където може да #закупите #билети с цел да подкрепите артистите, с които работим. Заредете се с добри ваксини в лицето на бира, узо, хубаво вино и сядайте да ни гледате със стрийминг на живо! КОГА: ПОНЕДЕЛНИК, 06.04.2020, от 20:30 ч. ДОМАКИН: Бар RockIT ПОРЦИЯ СМЯХ: Inside joke Stand Up Comedy в лицето на стенд-ъп комика Георги Кючуков ДОЗА РАЗДВИЖВАНЕ: Breaking School BlackStorm , който са ни подготвили танцувална доза смях и брейк битка с Джоката (Анатоли Джоков) и Bgirl Sesi (Сесилия Попова). ВИДЕО СТРИЙМИНГ: Нашият видеооператор Росен Даков

06 април 2020 от 20:30ч.
София
изминало
Омръзнаха ви негативните новини по медиите?

Време е за нова порция настроение и позитивно съдържание!

Нашият проект в подкрепа на българските независими артисти #спасикултурата #onlineshowtime има за цел да генерира макар и символични приходи чрез подкрепа на зрители и партньори.

Даваме възможност на артистите да правят това, което могат - #изкуство , да създават усмивки и дори сълзи от смях или възхищение. Светът е оцелял, защото се е смял!
А в условията, в които сме поставени заради изолацията и ограниченията покрай #covid19 , най-много се нуждаем от #порция #смях и изкуство!

Всяка седмица, очаквайте на страницата на PARTY MANAGEMENT нови събития и програма с различни артисти.

Всички събития, ще бъдат качени и на страницата на URBO, където може да #закупите #билети с цел да подкрепите артистите, с които работим.
Заредете се с добри ваксини в лицето на бира, узо, хубаво вино и сядайте да ни гледате със стрийминг на живо!

КОГА: ПОНЕДЕЛНИК, 06.04.2020, от 20:30 ч.
ДОМАКИН: Бар RockIT
ПОРЦИЯ СМЯХ: Inside joke Stand Up Comedy в лицето на стенд-ъп комика Георги Кючуков
ДОЗА РАЗДВИЖВАНЕ: Breaking School BlackStorm , който са ни подготвили танцувална доза смях и брейк битка с Джоката (Анатоли Джоков) и Bgirl Sesi (Сесилия Попова).
ВИДЕО СТРИЙМИНГ: Нашият видеооператор Росен Даков
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
05.04.2020г.
Преглеждания:
24 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Семейна фотосесия в студио със 160 - 180 кадъра, плюс фотокнига
11 бр. 6 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Юли 2020г.
Към офертата
Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
7 бр. 2 бр. 1 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юли 2020г.
Към офертата
Въвеждащ курс по катерене! 3 урока с инструктор за деца над 6г или възрастни
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 1 Август 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития

нд, 07 юни 2020 от 21:00
10.00 - 12.00лв.
The Comedy Club Sofia Преглеждания 5 днес, след 18 часа Започва

Изминали събития наблизо