Рейтинг:
0.0

"Приключенията на Лукчо" - Театър Възраждане

... прочети още Автор: по Джани Родари Адаптация и режисура: Дарина Русева Сценография и костюми: Ива Маркова Композитор: Рене Ранев Участват: Георги Златарев, Георги Няголов, Христо Ботев, Свежен Младенов, Анатоли Лазаров, Боян Младенов, Виттория Николова, Жана Рашева, Маринела Ангелова, Донка Аврамова - Бочева В един друг свят, в който плодовете и зеленчуците приличат на нас хората и ние – хората много приличаме на плодовете и зеленчуците... Но никак не се живее добре във владениеята на киселия принц Лимон и неговите подчинени - Графините Череша и Дон Домат. Бащата на Лукчо е несправедливо осъден и хвърлен в тъмница до живот. Тогава Лукчо разбира в какъв объркан свят живее и се зарича да освободи всички порядъчни хора. С помощта на приятелите си Лукчо успява с решителност и воля, но без насилие, да постигне справедливост. „Приключенията на Лукчо“ е театрален спектакъл за малки и големи по мотиви от повестта на Джани Родари – „Приключенията на Лукчо“.

24 юли 2022 от 11:00ч. (неделя)
София  · 
Общински театър "Възраждане" - София (пл. "Славейков" 4, Столична библиотека)
24 юли 2022 от 12:30ч. (неделя)
София  · 
Общински театър "Възраждане" - София (пл. "Славейков" 4, Столична библиотека)
Автор: по Джани Родари
Адаптация и режисура: Дарина Русева
Сценография и костюми: Ива Маркова
Композитор: Рене Ранев
Участват: Георги Златарев, Георги Няголов, Христо Ботев, Свежен Младенов, Анатоли Лазаров, Боян Младенов, Виттория Николова, Жана Рашева, Маринела Ангелова, Донка Аврамова - Бочева

В един друг свят, в който плодовете и зеленчуците приличат на нас хората и ние – хората много приличаме на плодовете и зеленчуците...

Но никак не се живее добре във владениеята на киселия принц Лимон и неговите подчинени - Графините Череша и Дон Домат.

Бащата на Лукчо е несправедливо осъден и хвърлен в тъмница до живот. Тогава Лукчо разбира в какъв объркан свят живее и се зарича да освободи всички порядъчни хора.

С помощта на приятелите си Лукчо успява с решителност и воля, но без насилие, да постигне справедливост.

„Приключенията на Лукчо“ е театрален спектакъл за малки и големи по мотиви от повестта на Джани Родари – „Приключенията на Лукчо“.
Прочети още
София, пл. "Славейков" 4, Столична библиотека

Телефон: Билетна каса: 02 987 24 31

Цена

от 6.00 лв. до 8.00 лв.

Дата на актуализация:
07.06.2022г.
Преглеждания:
228 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
7 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти