Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Поклон, Чупка, Поклон"

... прочети още Спектакълът представя по нов, провокативен и игрив начин комуникацията между хората и откритите й предизвикателства - отчуждението, откъсването от матрицата и нежеланието за разбиране на другия. Една продукция на Академия Маат и Камбана арт Сценарист и режисьор Милена Маат Композитор: Надежда Митева Вокал, спонтанно пеене: Доля Новачкова Актьори във видеата: Моника Златева, Филип Гуляшки и Михаил Петров Глас зад кадър: Милена Маат и Ивомир Игнатов - Кени Мултимедия: Николай Иглев, Иван Геогриев Оператори: Владимир Андонов и Алекс Шушков Фотограф:Ивелина Берова "Влизането в спектакъла е като в приказка - примамливо и причудливо. Появява се един дух, който се лута докато открива човешките си осезания... А в пространството започват да плуват рояк мисли... Толкова много мисли... Всичко се случва странно и неочаквано, и необичайно, и ние следваме тъничката пътека, която ни води към опознаването - на света и себе си, където "Аз" съм "Ти" и "Вие"… "Поклон Чупка Поклон". Какво ли е това? Къде е свободата и възможно ли е да постигнете собственото си вътрешно освобождение, независимо от житейските принуди и ангажименти? Струва си да потърсите пътя към отговори тук. Авторът и режисьор Милена Маат ни ги представя леко с намигване. Следвайте я. Стъпка по стъпка, заедно с актрисата Екатерина Казакова, в ролята на самонадеяния извънземен изследовател, дошъл на Земята с идеята да стане Човек, в това пътешествие на сто странни образа, идеи и лица, което ще ви разсмее и замисли едновременно... " Николина Гуляшка Актрисата Екатерина Казакова, която познаваме от големия екран, в ролята на Ана от филма "Жените наистина плачат" на тандема Весела Казакова и Мина Милева, вече тридесет години работи в сферата на социалният театър, използвайки нестандартни театрални похвати в спектаклите си. Милена Маат е основател и ментор в "Академия Маат" и училище "Кондора-Мелхезедек". Повече от тридесет години тя създава и води проекти за личностно, духовно и бизнес израстване и усъвършенстване от нова генерация, които променят представата за личностно развитие и откриват нови хоризонти пред търсещите.

26 април 2023 от 19:30ч.
София  · 
Театър 199 - София (ул. "Славянска" 8)
изминало
31 май 2023 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
27 юни 2023 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
20 септември 2023 от 20:00ч.
изминало
Спектакълът представя по нов, провокативен и игрив начин комуникацията между хората и откритите й предизвикателства - отчуждението, откъсването от матрицата и нежеланието за разбиране на другия.

Една продукция на Академия Маат и Камбана арт
Сценарист и режисьор Милена Маат
Композитор: Надежда Митева
Вокал, спонтанно пеене: Доля Новачкова
Актьори във видеата: Моника Златева, Филип Гуляшки и Михаил Петров
Глас зад кадър: Милена Маат и Ивомир Игнатов - Кени
Мултимедия: Николай Иглев, Иван Геогриев
Оператори: Владимир Андонов и Алекс Шушков
Фотограф:Ивелина Берова

"Влизането в спектакъла е като в приказка - примамливо и причудливо. Появява се един дух, който се лута докато открива човешките си осезания... А в пространството започват да плуват рояк мисли... Толкова много мисли... Всичко се случва странно и неочаквано, и необичайно, и ние следваме тъничката пътека, която ни води към опознаването - на света и себе си, където "Аз" съм "Ти" и "Вие"…

"Поклон Чупка Поклон". Какво ли е това? Къде е свободата и възможно ли е да постигнете собственото си вътрешно освобождение, независимо от житейските принуди и ангажименти? Струва си да потърсите пътя към отговори тук. Авторът и режисьор Милена Маат ни ги представя леко с намигване. Следвайте я. Стъпка по стъпка, заедно с актрисата Екатерина Казакова, в ролята на самонадеяния извънземен изследовател, дошъл на Земята с идеята да стане Човек, в това пътешествие на сто странни образа, идеи и лица, което ще ви разсмее и замисли едновременно... "
Николина Гуляшка

Актрисата Екатерина Казакова, която познаваме от големия екран, в ролята на Ана от филма "Жените наистина плачат" на тандема Весела Казакова и Мина Милева, вече тридесет години работи в сферата на социалният театър, използвайки нестандартни театрални похвати в спектаклите си. Милена Маат е основател и ментор в "Академия Маат" и училище "Кондора-Мелхезедек". Повече от тридесет години тя създава и води проекти за личностно, духовно и бизнес израстване и усъвършенстване от нова генерация, които променят представата за личностно развитие и откриват нови хоризонти пред търсещите.
Прочети още
София, ул. "Славянска" 8

Телефон: 02 987 85 33, 0889 028 099

Цена

12 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
13.09.2023г.
Преглеждания:
128 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
9 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Димитър Баненкин и Силвия Петкова в "Пролетно тайнство" - на 22 Октомври, в Театър 199
Валидност на ваучера:
22 Октомври 2023 (Неделя)
Към офертата
Васил Михайлов и Стефка Янорова в комедията "Брудершафт" на 3 Октомври, в Театър 199
21 бр. 88:88:88 2 бр. 1 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
3 Октомври 2023 (Вторник)
Към офертата
Пиесата "Винсент в Брикстън" на 24 Октомври, в Театър 199
Валидност на ваучера:
24 Октомври 2023 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

пн, 02 окт 2023 от 19:30
20.00 - 25.00лв.
Купи билет
Нов театър - НДК Преглеждания 1711 днес, след 19 часа Започва

Събития наблизо

Изминали събития наблизо