София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Пътешествия
Минало събитие

Национален детско-юношески конкурс "Песенна дъга над Кутев" - Котел

... прочети още XII -ти Национален детско-юношески конкурс "Песенна дъга над Кутев" ще се проведе на 1-ви април 2020г. "Песенна дъга над Кутев" е национален детско-юношески конкурс за индивидуални изпълнения на песенен и инструментален фолклор, който се провежда ежегодно на 1 април. Организатори са НУФИ "Филип Кутев" град Котел и СУН "Филип Кутев-Котел" в лицето на неговият Председател г-н Паруш Неделчев. Конкурсът е под патронажа на Министъра на културата. Целта на конкурса е съхраняване на песенния и инструменталния фолклор на България и приобщаване на младото поколение към ценностите на фолклорните традиции, както и откриването и изявата на млади таланти. Конкурсът се провежда в Концертната зала на НУФИ "Филип Кутев" пред публика и медии.

01 април 2019
Котел
изминало
01 април 2020
Котел
изминало
XII -ти Национален детско-юношески конкурс "Песенна дъга над Кутев" ще се проведе на 1-ви април 2020г.

"Песенна дъга над Кутев" е национален детско-юношески конкурс за индивидуални изпълнения на песенен и инструментален фолклор, който се провежда ежегодно на 1 април. Организатори са НУФИ "Филип Кутев" град Котел и СУН "Филип Кутев-Котел" в лицето на неговият Председател г-н Паруш Неделчев. Конкурсът е под патронажа на Министъра на културата. Целта на конкурса е съхраняване на песенния и инструменталния фолклор на България и приобщаване на младото поколение към ценностите на фолклорните традиции, както и откриването и изявата на млади таланти.
Конкурсът се провежда в Концертната зала на НУФИ "Филип Кутев" пред публика и медии.
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
Дата на актуализация:
28.02.2020г.
Преглеждания:
631 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Изминали събития наблизо

Минало събитие
сб, 25 апр 2020
Котел Преглеждания 333
Минало събитие
пт, 23 юни 2017
Котел Преглеждания 375