София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Пътешествия
Минало събитие

Национален Конкурс-Надиграване "Златна Гега" - Котел

... прочети още Национален Конкурс-Надиграване "Златна Гега" - Котел 25 април 2020г. гр. Котел Конкурсът се организира от председателя на училищното настоятелство г-н Паруш Неделчев, Методическо обединение ”Български танци”. С подкрепата на Министерството на Културата. ЦЕЛ НА КОНКУРСА: Конкурсът е ежегоден празник на уникалните, вечно живи и неизчерпаеми в многообразието си български танци. Успехът от предишните издания утвърди главните му цели: да мотивира младите изпълнители към съхраняване и развиване на фолклорните ни танци, да стане средище за обмяна на новаторски методики в съвременното обучение на фолклорни изпълнители, и цели да открива, подпомага и закриля деца с изявен талант.

25 април 2020
Котел
изминало
Национален Конкурс-Надиграване "Златна Гега" - Котел
25 април 2020г.
гр. Котел

Конкурсът се организира от председателя на училищното настоятелство г-н Паруш Неделчев, Методическо обединение ”Български танци”.

С подкрепата на Министерството на Културата.

ЦЕЛ НА КОНКУРСА: Конкурсът е ежегоден празник на уникалните, вечно живи и неизчерпаеми в многообразието си български танци. Успехът от предишните издания утвърди главните му цели: да мотивира младите изпълнители към съхраняване и развиване на фолклорните ни танци, да стане средище за обмяна на новаторски методики в съвременното обучение на фолклорни изпълнители, и цели да открива, подпомага и закриля деца с изявен талант.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
17.01.2020г.
Преглеждания:
332 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития в страната

пт, 29 май 2020
Панагюрище Преглеждания 1814 днес Започва
пт, 29 май 2020
Вход свободен
Мездра Преглеждания 42 днес Започва
сб, 30 май 2020
Вход свободен
Левски (Област Пазарджик) Преглеждания 8 утре Започва
нд, 31 май 2020
Каварна Преглеждания 16 след 2 дни Започва

Изминали събития наблизо