Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Още една жена каза" със Здрава Каменова и Елена Атанасова

... прочети още В музикалния стендъп "Още една жена каза" здраво хваща юздите на смеха Здрава Каменова в компанията на гласовитата Габриела Колева GABO и споделя сцената и със своите гост актриси, този път те са шеметните Елена Атанасова и Яна Огнянова! Какво разбират жените от футбол, как се оправят българските сценаристи с обява за изчезнали котараци, през какво минава една жена, за да отслабне, каква е разликата между това да гледаш куче и дете... И още куп смешни истории, събрани в едно, с много музика.

25 март 2023 от 19:30ч.
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
изминало
24 април 2023 от 19:30ч.
София  · 
Сити Марк Арт Център - София (бул. Янко Сакъзов 30)
изминало
В музикалния стендъп "Още една жена каза" здраво хваща юздите на смеха Здрава Каменова в компанията на гласовитата Габриела Колева GABO и споделя сцената и със своите гост актриси, този път те са шеметните Елена Атанасова и Яна Огнянова!

Какво разбират жените от футбол, как се оправят българските сценаристи с обява за изчезнали котараци, през какво минава една жена, за да отслабне, каква е разликата между това да гледаш куче и дете... И още куп смешни истории, събрани в едно, с много музика.
Прочети още
Цена

от 20.00 лв. до 23.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
11.04.2023г.
Преглеждания:
97 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
15 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти