Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Opera Open 2023 представя мюзикълa "Исус Христос Суперзвезда"

... прочети още Рок-опера, превърнала се в легенда! Силно визуален спектакъл, превърнал се в събитие! "Jesus Christ Superstar" - история за дълбока човешка емоция, изпълнена със страст, предателство и смърт! И едни от най-емблематичните рок хитове на нашето време пресъздадени от Николай Воденичаров - Никеца, Владимир Михайлов, Керана За мюзикъла Солисти, Хор, Балет и Оркестър на Опера Пловдив рок операот Андрю Лойд Уебър и Тим Райс Режисьор - Веселка Кунчева Диригент - Константин Добройков За Opera Open Фестивалът Opera Open на Античния театър в Пловдив отбелязва своето юбилейно 10-то издание с програма, която представя силното международно съдържание, жанрово разнообразие на фестивалната платформа и 40-годишните традиции на Вердиевия фестивал. Опера Пловдив поставя акцент на някои от най-успешните постановки, формати и творчески сътрудничества през годините, смело разположили OPERA OPEN на картата на европейските музикални open air-фестивали. Програмата е разпределена жанрово в "Опера и Балет", "Класика и Джаз", "Мюзикъл и Рок" и включва премиерни проекти с водещи артисти от българската и световните сцени. Сегментът "Опера и Балет" представя произведения на знаковите композитори Верди, Пучини, Моцарт и Чайковски. Седмица след като открие 100-ия сезон на Арена Ди Верона със своя премиера, режисьорът Стефано Пода ще представи на Античния театър спектакъл "Силата на съдбата" от Верди на 24 юни, започнала като копродукция с Театро Реджо ди Парма през 2017 година. Солисти са Таня Иванова, Иван Момиров, Небойша Бабич, Мария Радоева и др.

09 август 2023 от 21:00ч.
Пловдив  · 
Античен театър - Пловдив (ул. "Цар Ивайло" 4)
изминало
10 август 2023 от 21:00ч.
Пловдив  · 
Античен театър - Пловдив (ул. "Цар Ивайло" 4)
изминало
Рок-опера, превърнала се в легенда! Силно визуален спектакъл, превърнал се в събитие! "Jesus Christ Superstar" - история за дълбока човешка емоция, изпълнена със страст, предателство и смърт! И едни от най-емблематичните рок хитове на нашето време пресъздадени от Николай Воденичаров - Никеца, Владимир Михайлов, Керана

За мюзикъла

Солисти, Хор, Балет и Оркестър на Опера Пловдив
рок операот Андрю Лойд Уебър и Тим Райс
Режисьор - Веселка Кунчева
Диригент - Константин Добройков

За Opera Open

Фестивалът Opera Open на Античния театър в Пловдив отбелязва своето юбилейно 10-то издание с програма, която представя силното международно съдържание, жанрово разнообразие на фестивалната платформа и 40-годишните традиции на Вердиевия фестивал. Опера Пловдив поставя акцент на някои от най-успешните постановки, формати и творчески сътрудничества през годините, смело разположили OPERA OPEN на картата на европейските музикални open air-фестивали. Програмата е разпределена жанрово в "Опера и Балет", "Класика и Джаз", "Мюзикъл и Рок" и включва премиерни проекти с водещи артисти от българската и световните сцени.

Сегментът "Опера и Балет" представя произведения на знаковите композитори Верди, Пучини, Моцарт и Чайковски. Седмица след като открие 100-ия сезон на Арена Ди Верона със своя премиера, режисьорът Стефано Пода ще представи на Античния театър спектакъл "Силата на съдбата" от Верди на 24 юни, започнала като копродукция с Театро Реджо ди Парма през 2017 година. Солисти са Таня Иванова, Иван Момиров, Небойша Бабич, Мария Радоева и др.
Прочети още
Пловдив, ул. "Цар Ивайло" 4

Телефон: 032 621 040

Цена

от 25.00 лв. до 50.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
18.07.2023г.
Преглеждания:
449 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Стани част от "Ново турне 2024": Концерт на Любо Киров на 7 Август в Античен театър Пловдив
270 бр. 22 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
7 Август 2024 (Сряда)
Към офертата
Концерт "30 години Б.Т.Р" на 14 Август, в Античен театър, Пловдив
157 бр. 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
14 Август 2024 (Сряда)
Към офертата
Концертът "Сигнал Symphonic" на 25 Септември, в Античен театър Пловдив
Валидност на ваучера:
25 Септември 2024 (Сряда)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа