Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Николаос Цитиридис и Петър Антонов в "Червеният стол" - театрално ток шоу

... прочети още Уникален сценичен формат - комбинация между театрално представление и токшоу с водещ и гост звезда, което ще се случва на живо пред публика. Всяко представление е създадено абсолютно самостоятелно със собствен сценарий и драматургия, режисура, музика и съдържание, съобразени спрямо профила, професията и интересите на гост звездата. В първото издание на Червеният стол в ролята на Водещия ще се превъплъти актьорът Петър Антонов, а гост звездата ще бъде изключителния комик, журналист и водещ Николаос Цитиридис. Заедно с тях на сцената и на рояла ще се присъедини и маестро Милен Кукошаров, който ще изпълнява музика на живо по време на цялото шоу. Червеният стол ще представи Николаос Цитиридис в непозната до този момент светлина в стила на документалната комедия, която е в основата на всички световно известни комедийни ток шоута.

17 октомври 2023 от 20:00ч.
София  · 
СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ (пл. "България" 1)
изминало
03 декември 2023 от 20:00ч.
Пловдив  · 
Plovdiv Event Center (бул. „Освобождение“ 27, 4019 Тракия)
изминало
Уникален сценичен формат - комбинация между театрално представление и токшоу с водещ и гост звезда, което ще се случва на живо пред публика. Всяко представление е създадено абсолютно самостоятелно със собствен сценарий и драматургия, режисура, музика и съдържание, съобразени спрямо профила, професията и интересите на гост звездата.

В първото издание на Червеният стол в ролята на Водещия ще се превъплъти актьорът Петър Антонов, а гост звездата ще бъде изключителния комик, журналист и водещ Николаос Цитиридис. Заедно с тях на сцената и на рояла ще се присъедини и маестро Милен Кукошаров, който ще изпълнява музика на живо по време на цялото шоу. Червеният стол ще представи Николаос Цитиридис в непозната до този момент светлина в стила на документалната комедия, която е в основата на всички световно известни комедийни ток шоута.
Прочети още
София, пл. "България" 1

Телефон: Резервация може да направите на телефон: 0886 661 045

Цена

30 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
02.11.2023г.
Преглеждания:
116 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
2 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Петър Антонов, Николаос Цитиридис