Рейтинг:
0.0

"Място наречено Другаде"

... прочети още Режисьорът Димитър Коцев – Шошо и великолепните актьори Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в еднаизключително смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската гледна точка, когато любовта е някъде наоколо. „Място, наречено Другаде“ е най-новият текст на един от най-нашумелите съвременни драматурзи – Яна Борисова. Действието ни отвежда в сградата, където живее Денис – бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична раздяла с жената, която той нарича „любовта на живота ми“ Денис се оттегля от телевизията и светлините на прожекторите и се отдава на пиене и самосъжаление. По стечение на обстоятелствата в апартамента до него, се нанася младата актриса Мия. Без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно, тя нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата. След известна съпротива, Денис се сприятелява и привързва към момичето. Без той да усети тя става неговия спасителен пояс, източник на вдъхновение и желание за живот. От своя страна Мия намира истински приятел с богат емоционален опит и мъдрост от каквито всеки млад човек има нужда в процеса на порастването си. Пиесата „Място наречено Другаде“ е съфинансиран от Фондация „Лъчезар Цоцорков“ Премиерни спектакли: 25 и 29 май, 19.00ч. Младежки театър „ Николай Бинев“ Режисьор Димитър Коцев – Шошо Сценография и костюми – Елис Вели Музика – Милен Кукошаров С участието на : Боряна Братоева и Петър Антонов

23 август 2022 от 21:00ч. (вторник)
Купи билет от 20 лв. до 40 лв.
Режисьорът Димитър Коцев – Шошо и великолепните актьори Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в еднаизключително смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската гледна точка, когато любовта е някъде наоколо. „Място, наречено Другаде“ е най-новият текст на един от най-нашумелите съвременни драматурзи – Яна Борисова.

Действието ни отвежда в сградата, където живее Денис – бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична раздяла с жената, която той нарича „любовта на живота ми“ Денис се оттегля от телевизията и светлините на прожекторите и се отдава на пиене и самосъжаление. По стечение на обстоятелствата в апартамента до него, се нанася младата актриса Мия. Без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно, тя нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата. След известна съпротива, Денис се сприятелява и привързва към момичето. Без той да усети тя става неговия спасителен пояс, източник на вдъхновение и желание за живот. От своя страна Мия намира истински приятел с богат емоционален опит и мъдрост от каквито всеки млад човек има нужда в процеса на порастването си.

Пиесата „Място наречено Другаде“ е съфинансиран от Фондация „Лъчезар Цоцорков“
Премиерни спектакли: 25 и 29 май, 19.00ч.
Младежки театър „ Николай Бинев“

Режисьор Димитър Коцев – Шошо
Сценография и костюми – Елис Вели
Музика – Милен Кукошаров
С участието на : Боряна Братоева и Петър Антонов
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
05.07.2022г.
Преглеждания:
87 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
25 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров в комедията "Отчаяни съпрузи": на 12 Септември, в Парк-театър Борисова градина
44 бр. 34 бр. 3 бр. 17 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
12 Септември 2022 (Понеделник)
Към офертата
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова в комедията "Извънредно положение" на 19 Август, в Парк-театър "Борисова градина"
132 бр. 63 бр. 9 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
19 Август 2022 (Петък)
Към офертата
Комедийният Stand-Up спектакъл "Извънредно любовно" на 25 Август, в Парк-театър Борисова градина
81 бр. 40 бр. 2 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
25 Август 2022 (Четвъртък)
Към офертата

Вижте още

вт, 30 авг 2022 от 20:30
25.00 - 40.00лв.
Купи билет
Летен театър Преглеждания 34695 след 17 дни Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Боряна Братоева, Петър Антонов