Рейтинг:
0.0

"Място, наречено Другаде"

... прочети още Най-новият текст на един от най-нашумелите съвременни драматурзи - Яна Борисова. Режисьорът Димитър Коцев-Шошо и великолепните актьори Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в една изключително смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската гледна точка, когато любовта е някъде наоколо. Режисьор: Димитър Коцев-Шошо Сценография и костюми: Елис Вели Музика: Милен Кукошаров С участието на: Боряна Братоева и Петър Антонов Действието ни отвежда в сградата, където живее Денис - бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична любовна раздяла с жената, която той нарича "любовта на живота ми", Денис се оттегля от телевизията и светлините на прожекторите и се отдава на пиене и самосъжаление. По стечение на обстоятелствата в апартамента до него се нанася младата актриса Мия, която, без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно, нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата. След известна съпротива Денис се сприятелява и привързва към момичето и, без той да усети, тя става неговия спасителен пояс, източник на вдъхновение и желание за живот. От своя страна, Мия намира истински приятел с богат емоционален опит и мъдрост от каквито всеки млад човек има нужда в процеса на порастването си.

27 февруари 2023 от 19:30ч. (понеделник)
София  · 
Théatro отсам канала (ул. "Върбица" 12)
18 март 2023 от 19:00ч. (събота)
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
Най-новият текст на един от най-нашумелите съвременни драматурзи - Яна Борисова. Режисьорът Димитър Коцев-Шошо и великолепните актьори Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в една изключително смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската гледна точка, когато любовта е някъде наоколо.

Режисьор: Димитър Коцев-Шошо
Сценография и костюми: Елис Вели
Музика: Милен Кукошаров
С участието на: Боряна Братоева и Петър Антонов

Действието ни отвежда в сградата, където живее Денис - бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична любовна раздяла с жената, която той нарича "любовта на живота ми", Денис се оттегля от телевизията и светлините на прожекторите и се отдава на пиене и самосъжаление.

По стечение на обстоятелствата в апартамента до него се нанася младата актриса Мия, която, без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно, нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата. След известна съпротива Денис се сприятелява и привързва към момичето и, без той да усети, тя става неговия спасителен пояс, източник на вдъхновение и желание за живот. От своя страна, Мия намира истински приятел с богат емоционален опит и мъдрост от каквито всеки млад човек има нужда в процеса на порастването си.
Прочети още
София, ул. "Върбица" 12

Телефон: 02 494 9980

Цена

от 20.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
30.01.2023г.
Преглеждания:
330 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
48 бр.

Вижте още

пт, 03 фев 2023 от 19:00
35.00 - 45.00лв.
Купи билет
Théatro отсам канала Преглеждания 19755 днес, след 1 час Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа