Рейтинг:
0.0

"Моят свят"

... прочети още Жизнерадостният клоун с жълт нос влиза в театралния салон и огрява с лъчезарната си усмивка цялата публика. Зрител е като всички други. Весел, забързан, той търси своето местенце в салона, мечтае да види артистите. Но.... Спектакълът все не започва. Ама колко е часът? Защо сцената е тъмна и празна, къде са актьорите? Нетърпелив като дете той започва да се промъква към сцената на пръсти, търси има ли някой там, зад кулисите. И изведнъж... Грейва прожектор, чува се музика - спектакълът май започва. Клоунът е объркан, и когато решава да се измъкне от сцената, се случва нещо неочаквано... Повече не издаваме. Само ще ви кажем, че накрая на представлението чаровният клоун е мнооого щастлив! Намерил е приятели, получил е аплодисменти, открил е един вълшебен свят с невероятни кукли, които стават "неговия свят"! Спектакъл на Фондация Арте Вива, изграден на принципа на импровизацията, в който главен герой е клоунът - добър, наивен, обичащ, любопитен. Изпълнен с възхищение и любов, той вдъхва нов живот на куклите от старите представления "Кой дърпа конците" на театър Ателие 313 и "Цирк" на Ирослав Петков. Музикални картини: Антонио Вивалди, Петър Цанков Участват: Симона Нанова, Мария Джойкева

09 юли 2022 от 11:00ч. (събота)
София  · 
Сити Марк Арт Център - София (бул. Янко Сакъзов 30)
Грабни ваучер от 7 лв. до 9 лв.
Жизнерадостният клоун с жълт нос влиза в театралния салон и огрява с лъчезарната си усмивка цялата публика. Зрител е като всички други. Весел, забързан, той търси своето местенце в салона, мечтае да види артистите.

Но.... Спектакълът все не започва. Ама колко е часът? Защо сцената е тъмна и празна, къде са актьорите? Нетърпелив като дете той започва да се промъква към сцената на пръсти, търси има ли някой там, зад кулисите.

И изведнъж... Грейва прожектор, чува се музика - спектакълът май започва. Клоунът е объркан, и когато решава да се измъкне от сцената, се случва нещо неочаквано...

Повече не издаваме. Само ще ви кажем, че накрая на представлението чаровният клоун е мнооого щастлив! Намерил е приятели, получил е аплодисменти, открил е един вълшебен свят с невероятни кукли, които стават "неговия свят"!

Спектакъл на Фондация Арте Вива, изграден на принципа на импровизацията, в който главен герой е клоунът - добър, наивен, обичащ, любопитен. Изпълнен с възхищение и любов, той вдъхва нов живот на куклите от старите представления "Кой дърпа конците" на театър Ателие 313 и "Цирк" на Ирослав Петков.

Музикални картини: Антонио Вивалди, Петър Цанков

Участват: Симона Нанова, Мария Джойкева
Прочети още
София, бул. Янко Сакъзов 30

Телефон: 0878 68 88 11, 0878 68 88 18

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За деца
За семейства
За възрастни
Дата на актуализация:
22.06.2022г.
Преглеждания:
38 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
8 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Симона Нанова, Мария Джойкева