Рейтинг:
0.0
Времето в Пловдив

Днес, 20 яну.

6°C разкъсана облачност

Утре, 21 яну.

7°C облачно

Петък, 22 яну.

10° 8°C облачно

Събота, 23 яну.

12° 9°C слаб дъжд

Неделя, 24 яну.

14° 12°C слаб дъжд

Понеделник, 25 яну.

14° 12°C слаб дъжд
Покажи още от времето

"Мартин, Данчо и майка им"

... прочети още Aвтор и режисьор: Камен Донев Моноспектакъл на Албена Колева Музика: Славчо Николов (БТР) Фотограф: Георги Вачев Плакат: Ралица Русева "Сутрин. Някъде на морския плаж. Влиза майка на две деца, които вече са на плажа, но не се виждат. Тя е натоварена с плажни атрибути и най-различни чанти - повече, отколкото може да поеме. Духа силен вятър. ...Ти, Данчо, взе ли си книга да четеш? Не? Браво! А ти, Мартине? И ти, а така. А аз? И аз съм забравила. Но аз исках да си взема, а вие не сте и помислили. Бях си приготвила, но я забравих заради вас... Да викам подире ви като железничар на товарна гара. Това в куфара, онова в куфара... Възглавничката, дюшека, пояса, топките, фризбито няма да ги забравим, книгите ще ги забравим. Не ви е срам!!!" Времетраене 70 минути. Спектаклите ще се провеждат при спазване на всички противоепедемични мерки и при запълняемост до 50% на зрителските места.

16 февруари 2021 от 19:00ч. (вторник)
Пловдив  · 
Драматичен театър - Пловдив (ул. "Княз Александър I Батенберг" 38)
Купи билет от 10 лв. до 16 лв.
Aвтор и режисьор: Камен Донев
Моноспектакъл на Албена Колева
Музика: Славчо Николов (БТР)
Фотограф: Георги Вачев
Плакат: Ралица Русева

"Сутрин. Някъде на морския плаж. Влиза майка на две деца, които вече са на плажа, но не се виждат. Тя е натоварена с плажни атрибути и най-различни чанти - повече, отколкото може да поеме. Духа силен вятър. ...Ти, Данчо, взе ли си книга да четеш? Не? Браво! А ти, Мартине? И ти, а така. А аз? И аз съм забравила. Но аз исках да си взема, а вие не сте и помислили. Бях си приготвила, но я забравих заради вас... Да викам подире ви като железничар на товарна гара. Това в куфара, онова в куфара... Възглавничката, дюшека, пояса, топките, фризбито няма да ги забравим, книгите ще ги забравим. Не ви е срам!!!"

Времетраене 70 минути.
Спектаклите ще се провеждат при спазване на всички противоепедемични мерки и при запълняемост до 50% на зрителските места.
Прочети още
Пловдив, ул. "Княз Александър I Батенберг" 38

Телефон: 032 271 270

Времетраене

70 минути

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
13.01.2021г.
Преглеждания:
473 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
19 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Албена Колева