Рейтинг:
0.0

"Любовна песен"

... прочети още ЛЮБОВНА ПЕСЕН Младежки театър "Николай Бинев" Автор: Джон Колвенбак Превод: Петър Кауков Режисьор: Андрю Волкофф Сценография и костюми: Елена Иванова Ас. режисьор: Димана Пейчева Музика: Мартин Каров Участват: Силвия Лулчева, Светослав Добрев, Николай Луканов, Александър Хаджиангелов, Рая Пеева Джоан (Силвия Лулчева) и Бийн (Николай Луканов) са брат и сестра, които на пръв поглед нямат нищо общо. Докато Джоан живее в забързаното темпо на бизнеса и офиса, Бийн избира да се отдаде на мечтите и въображението. Тя опитва да запази искрата в отношенията със съпруга си Хари (Светослав Добрев) и това често създава комични, но мили ситуации. Бийн от своя страна най-после успява да намери момичето от своите блянове. Съпоставянето между двете любовни двойки – едната, изградена от дългогодишни отношения, другата в самото начало на техния романс – създава една колкото комична, толкова и нежна картина на връзката между мъжа и жената. И когато Бийн е най-щастлив, той трябва да се откаже от Моли (Рая Пеева). Продължителност – 1ч. и 40 мин. Награди и номинации: Номинация "Икар 2013" за поддържаща женска роля на Силвия Лулчева Медийно отразяване: "Любовна песен" в Младежки театър "Николай Бинев" Силвия Лулчева блести в премиерната постановка "Любовна песен"

08 януари 2023 от 19:00ч. (неделя)
София  · 
Младежки театър "Николай Бинев" - София (бул. "Княз Александър Дондуков" 8)
Купи билет от 10 лв. до 20 лв.
ЛЮБОВНА ПЕСЕН
Младежки театър "Николай Бинев"

Автор: Джон Колвенбак
Превод: Петър Кауков
Режисьор: Андрю Волкофф
Сценография и костюми: Елена Иванова
Ас. режисьор: Димана Пейчева
Музика: Мартин Каров
Участват: Силвия Лулчева, Светослав Добрев, Николай Луканов, Александър Хаджиангелов, Рая Пеева

Джоан (Силвия Лулчева) и Бийн (Николай Луканов) са брат и сестра, които на пръв поглед нямат нищо общо. Докато Джоан живее в забързаното темпо на бизнеса и офиса, Бийн избира да се отдаде на мечтите и въображението. Тя опитва да запази искрата в отношенията със съпруга си Хари (Светослав Добрев) и това често създава комични, но мили ситуации.
Бийн от своя страна най-после успява да намери момичето от своите блянове. Съпоставянето между двете любовни двойки – едната, изградена от дългогодишни отношения, другата в самото начало на техния романс – създава една колкото комична, толкова и нежна картина на връзката между мъжа и жената. И когато Бийн е най-щастлив, той трябва да се откаже от Моли (Рая Пеева).

Продължителност – 1ч. и 40 мин.

Награди и номинации:
Номинация "Икар 2013" за поддържаща женска роля на Силвия Лулчева

Медийно отразяване:

"Любовна песен" в Младежки театър "Николай Бинев"
Силвия Лулчева блести в премиерната постановка "Любовна песен"
Прочети още
София, бул. "Княз Александър Дондуков" 8

Телефон: 02 988 17 53, 02 939 40 59

Времетраене

100 минути

Дата на актуализация:
11.11.2022г.
Преглеждания:
631 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
17 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти