София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0

"Красиви тела"

... прочети още От Лора Кънингхам Режисьор: Владимир Люцканов Сценография и костюми: Елена Иванова-сценограф Хореография: Татяна Соколова В ролите ще видите едни от най-любимите актриси Силвия Лулчева, Нона Йотова, Антоанета Добрева-нети, Стефания Колева, Кристина Янева, Искра Ангелова и със специалното участие на Ненчо Илчев. Българския "Сексът и градът"... Чудесна история за страхотни момичета с големи сърца - в това се е превърнал спектакълът "Красиви тела". Шест приятелки на възраст между 30 и 36 години се събират на купон, за да отпразнуват забременяването на една от тях. Джеси е разведена писателка, имаща нещастието да се влюбва в мъже, които винаги заминават. Прекрасна домакиня, тя прекарва времето си в очакване на телефонен звън и в мечти за уютен дом и семейство. Нина е цапната в устата, леко цинична, непрекъснато е на диети. Има салон за маникюр. Малко прибързано ляга с мъжете, последната й авантюра е с дзен будиски монах. Елизабет е модел. Слаба, красива, отнесена, сълзлива, глуповата в наивността си, тя е изоставена от любовника си и вече цяла година чака той да преодолее кризата си. Има проблем с наркотиците. Марта е най-преуспялата - има агенция за недвижими имоти. Прагматична, еснафка, нетактична, досадна, има импотентен годеник, когото търпи, за да не даде повод за клюки. Сю Карол е нереализирана актриса, която работи като сервитьорка. Без деца, стисната, фригидна, прекаляваща с алкохола, но общо взето трогателна. Току що е направила важна крачка в живота си - напуснала е мъжа, който й изневерява. Виновницата за партито Клер е музикантка, авантюристка и бунтарка по природа. Въпреки незавидното финансово положение, в което се намира, тя е решила да остави детето, появило се след една единствена романтична нощ с почти непознат мъж - едно от онези емоционални избухвания, които нямат обяснение. Не се чудете как ще прекарате вечерта на 15 Октомври! Просто купете билети и за любимите си приятели и след това отидете заедно на чаша вино. Идеалната ви вечер в най-голямата зала на Варна - прекрасната зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта.

04 март 2020 от 19:00ч. (сряда)
София  · 
Младежки театър "Николай Бинев" - София (бул. "Княз Александър Дондуков" 8)
От Лора Кънингхам
Режисьор: Владимир Люцканов
Сценография и костюми: Елена Иванова-сценограф
Хореография: Татяна Соколова

В ролите ще видите едни от най-любимите актриси Силвия Лулчева, Нона Йотова, Антоанета Добрева-нети, Стефания Колева, Кристина Янева, Искра Ангелова и със специалното участие на Ненчо Илчев.

Българския "Сексът и градът"...
Чудесна история за страхотни момичета с големи сърца - в това се е превърнал спектакълът "Красиви тела".

Шест приятелки на възраст между 30 и 36 години се събират на купон, за да отпразнуват забременяването на една от тях. Джеси е разведена писателка, имаща нещастието да се влюбва в мъже, които винаги заминават. Прекрасна домакиня, тя прекарва времето си в очакване на телефонен звън и в мечти за уютен дом и семейство. Нина е цапната в устата, леко цинична, непрекъснато е на диети.

Има салон за маникюр. Малко прибързано ляга с мъжете, последната й авантюра е с дзен будиски монах. Елизабет е модел. Слаба, красива, отнесена, сълзлива, глуповата в наивността си, тя е изоставена от любовника си и вече цяла година чака той да преодолее кризата си. Има проблем с наркотиците. Марта е най-преуспялата - има агенция за недвижими имоти. Прагматична, еснафка, нетактична, досадна, има импотентен годеник, когото търпи, за да не даде повод за клюки. Сю Карол е нереализирана актриса, която работи като сервитьорка. Без деца, стисната, фригидна, прекаляваща с алкохола, но общо взето трогателна. Току що е направила важна крачка в живота си - напуснала е мъжа, който й изневерява. Виновницата за партито Клер е музикантка, авантюристка и бунтарка по природа. Въпреки незавидното финансово положение, в което се намира, тя е решила да остави детето, появило се след една единствена романтична нощ с почти непознат мъж - едно от онези емоционални избухвания, които нямат обяснение.

Не се чудете как ще прекарате вечерта на 15 Октомври! Просто купете билети и за любимите си приятели и след това отидете заедно на чаша вино. Идеалната ви вечер в най-голямата зала на Варна - прекрасната зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта.
Прочети още
София, бул. "Княз Александър Дондуков" 8

Телефон: 02 988 17 53, 02 939 40 59

Времетраене

140 минути

Дата на актуализация:
10.02.2020г.
Преглеждания:
826 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти

ср, 19 фев 2020 от 19:00
14.00 - 18.00лв.
Бургас, Бургас Преглеждания 399 днес Започва