Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Космическата Валя Балканска – Национално юбилейно турне 2022

... прочети още 18 май, 20:00 Комплекс С.И.²Л.А., ул. „Тракия” 50 Фоклорен ансамбъл за народни песни и танци РОДОПА – Смолян с гордост представя на 18 май в Пловдив ,зала СИЛА старта на националното юбилейно турне КОСМИЧЕСКАТА ВАЛЯ БАЛКАНСКА. В мултиумедийния концерт-спектакъл, режисиран от Адриан Петров, до легендарната Валя Балканска на сцената застават музикантите,певците и танцьорите на ансамбъла и специалните гости: „100 каба гайди" , ансамбъл „Еподай", гайдарски състав „Дельо Хайдутин", дългогодишния неизменен партньор на Валя - гайдарят Петър Янев и огнената ДЕСИ ДОБРЕВА. Всички знаем и се гордеем, че от години неземният глас на Валя Балканска се рее в Космоса с изпълнението на песента „Излел е Дельо хайдутин", което е включено в златната плоча на американските космически апарати „Вояджър". Гласът й пътува между звездите,но самата Валя Балканска не спира да пътува по земята и да се среща с обичащата я публика. За това този мащабен спектакъл е реверанс към таланта и обичта на Валя към публиката, с която тя ще може да се срещне със серия от концерти в цялата страна, чийто график скоро ще публикуваме. Премиерата е на 18 май в Пловдив, зала СИЛА! Билети: Билетен център пред Община Пловдив Мрежата на EVENTIM bilet.bg

18 май 2022 от 20:00ч.
Пловдив  · 
Комплекс С.И.Л.А. - Пловдив (ул. Тракия № 50)
изминало
18 май, 20:00
Комплекс С.И.²Л.А., ул. „Тракия” 50

Фоклорен ансамбъл за народни песни и танци РОДОПА – Смолян с гордост представя на 18 май в Пловдив ,зала СИЛА старта на националното юбилейно турне КОСМИЧЕСКАТА ВАЛЯ БАЛКАНСКА. В мултиумедийния концерт-спектакъл, режисиран от Адриан Петров, до легендарната Валя Балканска на сцената застават музикантите,певците и танцьорите на ансамбъла и специалните гости: „100 каба гайди" , ансамбъл „Еподай", гайдарски състав „Дельо Хайдутин", дългогодишния неизменен партньор на Валя - гайдарят Петър Янев и огнената ДЕСИ ДОБРЕВА.

Всички знаем и се гордеем, че от години неземният глас на Валя Балканска се рее в Космоса с изпълнението на песента „Излел е Дельо хайдутин", което е включено в златната плоча на американските космически апарати „Вояджър". Гласът й пътува между звездите,но самата Валя Балканска не спира да пътува по земята и да се среща с обичащата я публика. За това този мащабен спектакъл е реверанс към таланта и обичта на Валя към публиката, с която тя ще може да се срещне със серия от концерти в цялата страна, чийто график скоро ще публикуваме. Премиерата е на 18 май в Пловдив, зала СИЛА!

Билети:
Билетен център пред Община Пловдив
Мрежата на EVENTIM
bilet.bg
Прочети още
Пловдив, ул. Тракия № 50

Телефон: 032/ 240 130; 0878 19 19 19

Цена

от 18.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
31.03.2022г.
Преглеждания:
186 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
13 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Трио "Тенорите" и Симфониета Враца - на 6 Юли, в Дом на културата "Борис Христов"
39 бр. 16 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
6 Юли 2022 (Сряда)
Към офертата
60 минути отборна игра в ескейп стая "Музеят на тайните"
7 бр. 4 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юни до 8 Август 2022г.
Към офертата
Концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени на 1 Септември, в Летен театър - Пловдив
19 бр. 2 бр. 3 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
1 Септември 2022 (Четвъртък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната

нд, 03 юли 2022 от 19:00
Варна Преглеждания 28 днес, след 14 часа Започва

Изминали събития наблизо