Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Концерт "Теодосий Спасов и приятели"

... прочети още Заповядайте на концерта на неповторимия изпълнител Теодосий Спасов! Заедно с него на сцената на Sofia Live Club ще пеят фантастичната Хилда Казасян, певецът със собствен почерк Добрин Векилов - Дони и талантливият тромпетист и колоритен певец - Мартин Ташев! За концерта Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов представят най-новия си проект "Теодосий Спасов и приятели". Неповторимият музикант е известен със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира световни музиканти от различни жанрове. Меломаните ще се насладят на доказаните умения на изпълнители познати не само в страната, но и в целия свят. На 15-и ноември заедно с маестро Теодосий Спасов на сцената ще пеят фантастичната Хилда Казасян, певецът със собствен почерк Добрин Векилов - Дони, и талантливият тромпетист и колоритен певец - Мартин Ташев. Сред музикантите в концерта "Теодосий Спасов и приятели" са и Мирослав Турийски - клавири, Александър Леков - бас и Начо Господинов - ударни. Музикантите ще дадат нов почерк на обичани песни, познати ритми и мелодии, като ги украсят с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще чуем и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще обедини творческите, стиловите, вокалните и инструментални умения на всички участници в концерта.

15 ноември 2022 от 20:00ч.
София  · 
СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ (пл. "България" 1)
изминало
Заповядайте на концерта на неповторимия изпълнител Теодосий Спасов! Заедно с него на сцената на Sofia Live Club ще пеят фантастичната Хилда Казасян, певецът със собствен почерк Добрин Векилов - Дони и талантливият тромпетист и колоритен певец - Мартин Ташев!

За концерта

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов представят най-новия си проект "Теодосий Спасов и приятели". Неповторимият музикант е известен със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира световни музиканти от различни жанрове.

Меломаните ще се насладят на доказаните умения на изпълнители познати не само в страната, но и в целия свят. На 15-и ноември заедно с маестро Теодосий Спасов на сцената ще пеят фантастичната Хилда Казасян, певецът със собствен почерк Добрин Векилов - Дони, и талантливият тромпетист и колоритен певец - Мартин Ташев. Сред музикантите в концерта "Теодосий Спасов и приятели" са и Мирослав Турийски - клавири, Александър Леков - бас и Начо Господинов - ударни.

Музикантите ще дадат нов почерк на обичани песни, познати ритми и мелодии, като ги украсят с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще чуем и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще обедини творческите, стиловите, вокалните и инструментални умения на всички участници в концерта.
Прочети още
София, пл. "България" 1

Телефон: Резервация може да направите на телефон: 0886 661 045

Цена

30 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
28.10.2022г.
Преглеждания:
152 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
3 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Концерт "По трудния път" на група Конкурент на 26 Януари, в Sofia Live Club
Валидност на ваучера:
26 Януари 2024 (Петък)
Към офертата
Концерт "45 години група Сигнал" на 7 Декември в Зала 1 на НДК
392 бр. 88:88:88 78 бр. 34 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
7 Декември 2023 (Четвъртък)
Към офертата
30 години на сцена: Глория с юбилейния концерт "Музикална приказка" на 28 Юни 2024г, в Зала 1 на НДК
1138 бр. 790 бр. 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
28 Юни 2024 (Петък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти