Рейтинг:
0.0

Хилда Казасян и Плевенска филхармония - "Световното кино в музика"

... прочети още Този концерт-спектакъл ни отваря вход към една различна реалност, която ни е очаровала и вълнувала през годините от любимите кино ленти. Публиката ще чуе теми от знакови продукции, като "Имало едно време в Америка", "Кръстникът", "Убий Бил", "Кабаре", "Флашданс", "Хубава жена", филмите на Чарли Чаплин и много други. Всички те са с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите гласове на изпълнителите. Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов и плевенската филхармония представят турнето "Световното кино в музика" през 2022. Талантливите творци, които пожънаха огромен успех с програмата "Да послушаме кино", отново се завръщат на път с новата си продукция "Световното кино в музика". След като отдадоха почит на най-популярните музикални теми от български филми Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов и плевенската филхармония обръщат поглед и към музиката на световното кино. "Да послушаме кино" препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза "Кристална лира" за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство. С не по-малко интерес се посреща и турнето "Световното кино в музика", което вече стартира на 3 февруари в Плевен. Предвиждат се 31 концерта в 31 града на България, като последният е на 2 декември в Дупница. Концерт-спектакълът ни отваря вход към една различна реалност, която ни е очаровала и вълнувала през годините от любимите кино ленти. Публиката ще чуе теми от знакови продукции, като "Имало едно време в Америка", "Кръстникът", "Убий Бил", "Кабаре", "Флашданс", "Хубава жена", филмите на Чарли Чаплин ("Модерни времена") и много други. Всички те са с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите гласове на изпълнителите. На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров са и едни от най-добрите джазови музиканти в България - Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. Мултимедията, която допълва атмосферата на всяко представление е специално дело на Васил Каркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов отново специално за случая.

30 юни 2022 от 21:00ч. (четвъртък)
06 юли 2022 от 21:00ч. (сряда)
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
08 юли 2022 от 21:00ч. (петък)
Варна  · 
Летен театър - Варна (Морска градина)
07 ноември 2022 от 20:00ч. (понеделник)
София  · 
Зала "България" - София (ул. Аксаков 1)
Този концерт-спектакъл ни отваря вход към една различна реалност, която ни е очаровала и вълнувала през годините от любимите кино ленти. Публиката ще чуе теми от знакови продукции, като "Имало едно време в Америка", "Кръстникът", "Убий Бил", "Кабаре", "Флашданс", "Хубава жена", филмите на Чарли Чаплин и много други. Всички те са с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите гласове на изпълнителите.

Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов и плевенската филхармония представят турнето "Световното кино в музика" през 2022. Талантливите творци, които пожънаха огромен успех с програмата "Да послушаме кино", отново се завръщат на път с новата си продукция "Световното кино в музика". След като отдадоха почит на най-популярните музикални теми от български филми Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов и плевенската филхармония обръщат поглед и към музиката на световното кино.

"Да послушаме кино" препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза "Кристална лира" за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство. С не по-малко интерес се посреща и турнето "Световното кино в музика", което вече стартира на 3 февруари в Плевен. Предвиждат се 31 концерта в 31 града на България, като последният е на 2 декември в Дупница.

Концерт-спектакълът ни отваря вход към една различна реалност, която ни е очаровала и вълнувала през годините от любимите кино ленти. Публиката ще чуе теми от знакови продукции, като "Имало едно време в Америка", "Кръстникът", "Убий Бил", "Кабаре", "Флашданс", "Хубава жена", филмите на Чарли Чаплин ("Модерни времена") и много други. Всички те са с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите гласове на изпълнителите.

На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров са и едни от най-добрите джазови музиканти в България - Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. Мултимедията, която допълва атмосферата на всяко представление е специално дело на Васил Каркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов отново специално за случая.
Прочети още
Цена

от 20.00 лв. до 25.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
13.05.2022г.
Преглеждания:
714 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
267 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти