София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - #ЖивотВкъщи Live Stream

... прочети още Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени ви канят в четвъртък, 9 Април 2020, от 20:30ч на един по-специален и по-различен лайв концерт. Настанете се удобно вкъщи и се пригответе да се забавлявате с групата от виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи! Концертът е безплатен, но ще се радваме ако имате желанието да подкрепите Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO. Ние правим всичко възможно за да продължаваме да творим музика и да се забавляваме заедно! Концертът ще бъде излъчен на Facebook страниците на Stefan Valdobrev и Обичайните Заподозрени, URBO, Joker Media Rental и STREAMER.BG. Очакваме ви с нетърпение! #ЖивотВкъщи е инициатива на URBO, Joker Media Rental и STREAMER.BG. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

09 април 2020 от 20:30ч.
София
изминало
Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени ви канят в четвъртък, 9 Април 2020, от 20:30ч на един по-специален и по-различен лайв концерт. Настанете се удобно вкъщи и се пригответе да се забавлявате с групата от виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи!

Концертът е безплатен, но ще се радваме ако имате желанието да подкрепите Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO. Ние правим всичко възможно за да продължаваме да творим музика и да се забавляваме заедно!

Концертът ще бъде излъчен на Facebook страниците на Stefan Valdobrev и Обичайните Заподозрени, URBO, Joker Media Rental и STREAMER.BG. Очакваме ви с нетърпение!

#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO, Joker Media Rental и STREAMER.BG. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
06.04.2020г.
Преглеждания:
11 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Семейна фотосесия в студио със 160 - 180 кадъра, плюс фотокнига
3 бр. 2 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Юли 2020г.
Към офертата
Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
нова оферта Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юли 2020г.
Към офертата
1 час отборна игра в ескейп стая "Шифърът на Леонардо"
нова оферта Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юни 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития

вт, 01 дек 2020 от 19:30
29.00 - 199.00лв.
Купи билет
София Преглеждания 4 след 186 дни Започва