Рейтинг:
0.0

Концерт и премиера на най-новия албум "Пей, сърце" на Георги Христов

... прочети още Великолепният глас на България - Георги Христов продължава да очарова публиката със своя нов концертен формат, "Пей, сърце", на който ще бъде представен и новият му албум "Пей сърце". Грабнете си море от емоции с ваучер за предложението на Импресарска агенция Топ събития! За концерта Великолепният глас на България, Георги Христов, продължава да очарова публиката със своя нов концертен формат, "Пей сърце", на който ще бъде представен и новия му албум "Пей сърце" Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове. Наименованието на новото му турне както и новия му албум "Пей сърце" се очертава да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и свежо, ново аудио звучене. Сърцето на концертите тази година е новият му албум, който се състои от изключителни, завладяващи песни! Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните изпълнения. Тези премиерни парчета обещават не само да въздействат с музикалната си мощ, но и да създадат нови хоризонти. За първи път ще прозвучи най - новата му песен за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова Новите хитов ена магичния изпълнител , "Две целувки","Не подавай за сбогом ръка","Скитникът" и др.най-нови, изпълнени с топлота и емоция, характерни за характера на Георги Христов ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, издълбоко излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ ,магичен глас с чувствените текстове добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна песен за любовта и избора. Гост изпълнител на неговите концерти тази година ще е неизменната му лична приятелка, голямата българска певица, Нели Рангелова ,с която ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката, най - бляскавия им хит, "Когато се огледам в очите ти",песента отново потапя слушателите в магията на музиката в обич и вяра, и преданост в приятелството. Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му, обособени с едно име "Пей сърце" създава вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България. Нека пеем със сърце заедно с любимия, големия глас и нека се потопим в магията на неговия талант.

03 юни 2024 от 20:00ч. (понеделник)
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
06 юни 2024 от 20:30ч. (четвъртък)
Великолепният глас на България - Георги Христов продължава да очарова публиката със своя нов концертен формат, "Пей, сърце", на който ще бъде представен и новият му албум "Пей сърце". Грабнете си море от емоции с ваучер за предложението на Импресарска агенция Топ събития!

За концерта

Великолепният глас на България, Георги Христов, продължава да очарова публиката със своя нов концертен формат, "Пей сърце", на който ще бъде представен и новия му албум "Пей сърце"

Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове. Наименованието на новото му турне както и новия му албум "Пей сърце" се очертава да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и свежо, ново аудио звучене.

Сърцето на концертите тази година е новият му албум, който се състои от изключителни, завладяващи песни!

Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните изпълнения. Тези премиерни парчета обещават не само да въздействат с музикалната си мощ, но и да създадат нови хоризонти.

За първи път ще прозвучи най - новата му песен за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова

Новите хитов ена магичния изпълнител , "Две целувки","Не подавай за сбогом ръка","Скитникът" и др.най-нови, изпълнени с топлота и емоция, характерни за характера на Георги Христов ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, издълбоко излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ ,магичен глас с чувствените текстове добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна песен за любовта и избора.

Гост изпълнител на неговите концерти тази година ще е неизменната му лична приятелка, голямата българска певица, Нели Рангелова ,с която ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката, най - бляскавия им хит, "Когато се огледам в очите ти",песента отново потапя слушателите в магията на музиката в обич и вяра, и преданост в приятелството.

Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му, обособени с едно име "Пей сърце" създава вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България.

Нека пеем със сърце заедно с любимия, големия глас и нека се потопим в магията на неговия талант.
Прочети още
Бургас, Приморски парк
Цена

от 20.00 лв. до 35.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
16.04.2024г.
Преглеждания:
111 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
87 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Стани част от "Ново турне 2024": Концерт на Любо Киров на 21 Юли в Летен Театър Бургас
101 бр. 17 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
21 Юли 2024 (Неделя)
Към офертата
"БТР - 30 години" на 9 Август, в Летен театър - Бургас
Валидност на ваучера:
9 Август 2024 (Петък)
Към офертата
Миро с концерт от "Турне 2024": на 18 Август, в Летен театър - Бургас
Валидност на ваучера:
18 Август 2024 (Неделя)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Събития наблизо

Изминали събития наблизо

Минало събитие
ср, 15 май 2024 от 19:00
Пловдив Преглеждания 145
Минало събитие
вт, 14 май 2024 от 19:00
Пловдив Преглеждания 306
Минало събитие
чт, 11 апр 2024 от 19:00
Пловдив Преглеждания 59