Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Капаро за трима"

... прочети още "Капаро за трима" авторска комедия по сценарий на Пламен Глогов и идея на Захари Танев, Асен Кукушев и Дулислав Дулев. Постановка: Пламен Глогов Участват: Асен Кукушев, Захари Танев, Дулислав Дулев, Станислав Пеев, Константин Лунгов, Ева Демирева, Полина Маркова KОМЕДИЯТА НА СЕЗОНА „КАПАРО ЗА ТРИМА“ с номинация за „АСКЕЕР“ на сцената на Сълза и смях! Не се препоръчва за хора със слабо чувство за хумор и непоносимост към заразителен смях! Нашумелият авторски спектакъл „КАПАРО ЗА ТРИМА“ е по идея на Асен Кукушев, Дули Дулев и Захари Танев, а автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ Пламен Глогов. Безработен бизнесмен, упорит боксьор без слава и шантав народен лечител стават жертви на имотна измама като са принудени да съжителстват заедно в апартамент - бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин, бившата му жена, агресивния домоуправител-поет-багерист и кокетната съседка - непрактикуващ нотариус. Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат? Всичко това може да разберете само, ако гледате "Капаро за трима".

15 януари 2020 от 21:10ч.
София  · 
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София (ул. "Г. С. Раковски" 127)
изминало
06 април 2020 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
"Капаро за трима"
авторска комедия по сценарий на Пламен Глогов
и идея на Захари Танев, Асен Кукушев и Дулислав Дулев.

Постановка: Пламен Глогов
Участват: Асен Кукушев, Захари Танев, Дулислав Дулев, Станислав Пеев, Константин Лунгов, Ева Демирева, Полина Маркова

KОМЕДИЯТА НА СЕЗОНА „КАПАРО ЗА ТРИМА“ с номинация за „АСКЕЕР“ на сцената на Сълза и смях! Не се препоръчва за хора със слабо чувство за хумор и непоносимост към заразителен смях! Нашумелият авторски спектакъл „КАПАРО ЗА ТРИМА“ е по идея на Асен Кукушев, Дули Дулев и Захари Танев, а автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ Пламен Глогов.

Безработен бизнесмен, упорит боксьор без слава и шантав народен лечител стават жертви на имотна измама като са принудени да съжителстват заедно в апартамент - бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин, бившата му жена, агресивния домоуправител-поет-багерист и кокетната съседка - непрактикуващ нотариус. Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат? Всичко това може да разберете само, ако гледате "Капаро за трима".
Прочети още
София, пл. "България" 1

Телефон: 0888 004 565, 02 44 24 565

Цена

от 12.00 лв. до 18.00 лв.

Дата на актуализация:
11.03.2020г.
Преглеждания:
486 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Детски рожден ден за до 10 деца - с катерене на стена
Валидност на ваучера:
от 13 Март до 31 Май 2020г.
Към офертата
Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
1 бр. 1 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 31 Май 2020г.
Към офертата
Въвеждащ курс по катерене! 3 урока с инструктор за деца над 6г или възрастни
Валидност на ваучера:
от 16 Март до 31 Май 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития

Изминали събития наблизо

ср, 08 апр 2020 от 20:00
СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ Преглеждания 7
Минало събитие
ср, 08 апр 2020 от 20:00
София Преглеждания 12
ср, 08 апр 2020 от 20:00
Micro Преглеждания 7