Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Голямото влизане"

... прочети още Режисьор и постановка: Николай Акимов Втори режисьор: Георги Грозев Участват: Йордан Карачивиев, Юлия Георгиева, Иван Рангелов, Георги Грозев, Виолета Коларова/Александра Йошева, Валентин Василев Времето е самият край на ХХ век. В едно малко село в България, забравено от бога и хората, което се готви да влезе в Европейския съюз, пристига... Европейски наблюдател! Как важните хора на селото - кметът, докторът, даскалът и кръчмарката (да не забравим и сервитьорката Марийка) - ще се преборят да осъществят Голямото влизане? Колкото повече отиваме към бурлеската и фарса, толкова повече се приближаваме към действителността; толкова повече се смеем, за да не плачем; толкова повече не ни се влиза, ама толкова повече няма и да ни се излиза. Във времето на глобализация временно търсим нашия път, във времето на проверяващи и проверявани, наблюдаващи и наблюдавани, подслушващи и подслушвани в малкото село всички се гласят да влязат в Европейския съюз, за да могат да бръкнат в качето с меда, за да могат да живеят по-сносно, за да могат да се представят пред знаковата фигура на НАБЛЮДАТЕЛЯ и за да могат в края на краищата да бъдат поне толкова щастливи, колкото е "щастливата европейска крава" на бай Иван! Няма да ви казваме колко е смешно и абсурдно - ние сами си го знаем, нали вече сме вътре!

16 януари 2020 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
Режисьор и постановка: Николай Акимов
Втори режисьор: Георги Грозев
Участват: Йордан Карачивиев, Юлия Георгиева, Иван Рангелов, Георги Грозев, Виолета Коларова/Александра Йошева, Валентин Василев

Времето е самият край на ХХ век. В едно малко село в България, забравено от бога и хората, което се готви да влезе в Европейския съюз, пристига... Европейски наблюдател! Как важните хора на селото - кметът, докторът, даскалът и кръчмарката (да не забравим и сервитьорката Марийка) - ще се преборят да осъществят Голямото влизане?

Колкото повече отиваме към бурлеската и фарса, толкова повече се приближаваме към действителността; толкова повече се смеем, за да не плачем; толкова повече не ни се влиза, ама толкова повече няма и да ни се излиза. Във времето на глобализация временно търсим нашия път, във времето на проверяващи и проверявани, наблюдаващи и наблюдавани, подслушващи и подслушвани в малкото село всички се гласят да влязат в Европейския съюз, за да могат да бръкнат в качето с меда, за да могат да живеят по-сносно, за да могат да се представят пред знаковата фигура на НАБЛЮДАТЕЛЯ и за да могат в края на краищата да бъдат поне толкова щастливи, колкото е "щастливата европейска крава" на бай Иван!

Няма да ви казваме колко е смешно и абсурдно - ние сами си го знаем, нали вече сме вътре!
Прочети още
София, пл. "България" 1

Телефон: 0888 004 565, 02 44 24 565

Цена

от 10.00 лв. до 12.00 лв.

Дата на актуализация:
16.12.2019г.
Преглеждания:
218 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Постановката "Секс, Наркотици и Hip - Hop" - на 30 Януари
16 бр. 13 бр. 3 бр. 17 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Януари 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Концерт на Acoustic Soul на 30.01
26 бр. 21 бр. 1 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Януари 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Club Studio 5 -30%
Концерт на Acoustic Soul на 30.01
26 бр. 21 бр. 1 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Цена: 7.00лв 10.00лв
Концерт на Overground Brass Band на 14 Февруари
Валидност на ваучера:
14 Февруари 2020 (Петък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти