Рейтинг:
0.0
Минало събитие

ONE DANCE WEEK 2019: Фокус Тайван: MONDAY SCHOOL

... прочети още MONDAY SCHOOL е открит урок по танци. Събитието се провежда на оживени градски локации, за да може всички желаещи да се включат. Танцовият клас комбинира различни техники и може да се проведе под множество форми. От 100 до 300 зрители-участници ще общуват по забавен начин чрез изкуството на танца. Les Petites Choses Production е основана през 2014 г. От самото начало компанията работи с артисти от различни сфери за вдъхновяващи представления и видеа. Макар да се занимава основно със социална комуникация и обучение по изпълнителски изкуства, LPCP доброволно дава начало на групово финансирания проект MONDAY SCHOOL: училище за всеки. От 2015-а досега, MONDAY SCHOOL се стреми да разпространи идеята, че „изкуството е за всеки“. Това е социален и образователен проект, както и алтернативен начин на взаимодействието на артистите с публиката, който разчупва образа на танцовия артист. MONDAY SCHOOL има над 70 издания с участници от различни поколения. 28 СЕПТЕМВРИ 17:00 часа 29 SEPTEMBER 17:00 часа LES PETITES CHOSES PRODUCTION (ТАЙВАН) Централна градска част - Пловдив Вход свободен! Спектакълът гостува в Пловдив с подкрепата на Министерство на културата на Тайван. Подробна информация за ONE DANCE WEEK може да откриете на - onedanceweek.com, web.facebook.com/onedanceweek, www.instagram.com/onedanceweek. “ONE DANCE WEEK - Международен фестивал за съвременен танц и пърформанс” се осъществява от Фондация "ЕДНО за култура и изкуства”.

28 септември 2019 от 17:00ч.
Пловдив  · 
Главна улица - Пловдив (Главна улица)
изминало
29 септември 2019 от 17:00ч.
Пловдив  · 
Главна улица - Пловдив (Главна улица)
изминало
MONDAY SCHOOL е открит урок по танци. Събитието се провежда на оживени градски локации, за да може всички желаещи да се включат. Танцовият клас комбинира различни техники и може да се проведе под множество форми. От 100 до 300 зрители-участници ще общуват по забавен начин чрез изкуството на танца.

Les Petites Choses Production е основана през 2014 г. От самото начало компанията работи с артисти от различни сфери за вдъхновяващи представления и видеа. Макар да се занимава основно със социална комуникация и обучение по изпълнителски изкуства, LPCP доброволно дава начало на групово финансирания проект MONDAY SCHOOL: училище за всеки.

От 2015-а досега, MONDAY SCHOOL се стреми да разпространи идеята, че „изкуството е за всеки“. Това е социален и образователен проект, както и алтернативен начин на взаимодействието на артистите с публиката, който разчупва образа на танцовия артист. MONDAY SCHOOL има над 70 издания с участници от различни поколения.

28 СЕПТЕМВРИ 17:00 часа
29 SEPTEMBER 17:00 часа

LES PETITES CHOSES PRODUCTION (ТАЙВАН)

Централна градска част - Пловдив

Вход свободен!

Спектакълът гостува в Пловдив с подкрепата на Министерство на културата на Тайван.

Подробна информация за ONE DANCE WEEK може да откриете на - onedanceweek.com, web.facebook.com/onedanceweek, www.instagram.com/onedanceweek. “ONE DANCE WEEK - Международен фестивал за съвременен танц и пърформанс” се осъществява от Фондация "ЕДНО за култура и изкуства”.
Прочети още
Цена

Вход свободен

Сподели това събитие:
Източник:
Дата на актуализация:
24.06.2019г.
Преглеждания:
70 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Забавление за деца! 2 часа образователни и творчески занимания
Валидност на ваучера:
от 10 Август до 10 Септември 2020г.
Към офертата
Гледайте една от най-добрите комедии - "Горката Франция" на 26 Август
8 бр. 88:88:88 4 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
26 Август 2020 (Сряда)
Към офертата
Музикалният комедиен спектакъл на Милица Гладнишка - "Титанично" на 18 Август
19 бр. 88:88:88 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
18 Август 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

Подобни събития в страната