София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

Дефиле "Уикенд в Пловдив"

... прочети още Black Уикенд в Пловдив! Искате ли да сте сред първите посетили историческите места в града под тепетата след емблематичната 2019г., когато градът бе Европейска столица на културата? На 13, 14 и 15 март ще имате възможност да се докоснете до магията на любимия Пловдив и то на преференциални цени, защото е Black Weekend! Очакваме ви в Пловдив, за да опознаем #ЗАЕДНО този магнетичен град! За трета поредна година културните средища, ресторанти, заведения и хотели ще разгърнат гостоприемно врати и ще посрещат гостите на града и неговите жители, предлагайки примамливи отстъпки. Всеки посетител може да се възползва от предложенията на обектите. Посетителите на събитието ще имат възможност да се докоснат до магията на Пловдив и да се потопят в невероятната атмосфера на града, да посетят концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкусят от специалитетите в заведенията, да релаксират и пренощуват в някой хотел. Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация. Откриването на събитието ще бъде на 13 март /петък/ от 16ч. Специалната онлайн анкетата, ще даде право на посетителите да гласуват за обекта, които най-много ги е впечатлил по време на събитието. По този начин може да се отличи най-гостоприемната културна институция, хотел, заведение. Попълнилите анкетната ще участват в томбола с награди: - безплатна нощувка за двама в хотел по избор; - вечеря за двама; - билети за двама за спектакъл по избор; - ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури; - семеен билет за посещение на музей/галерия по избор. На официална вечеря на 17 март /вторник/ ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата. „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за трети път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив и община Пловдив в активно сътрудничество с Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, професионални гимназии и висшите учебни заведения. За повече информация посетете страницата на събитието във facebook.

13 март 2020 (петък)
до 15 март 2020 (неделя)
Black Уикенд в Пловдив!

Искате ли да сте сред първите посетили историческите места в града под тепетата след емблематичната 2019г., когато градът бе Европейска столица на културата? На 13, 14 и 15 март ще имате възможност да се докоснете до магията на любимия Пловдив и то на преференциални цени, защото е Black Weekend! Очакваме ви в Пловдив, за да опознаем #ЗАЕДНО този магнетичен град!

За трета поредна година културните средища, ресторанти, заведения и хотели ще разгърнат гостоприемно врати и ще посрещат гостите на града и неговите жители, предлагайки примамливи отстъпки.

Всеки посетител може да се възползва от предложенията на обектите. Посетителите на събитието ще имат възможност да се докоснат до магията на Пловдив и да се потопят в невероятната атмосфера на града, да посетят концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкусят от специалитетите в заведенията, да релаксират и пренощуват в някой хотел.

Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация.

Откриването на събитието ще бъде на 13 март /петък/ от 16ч.

Специалната онлайн анкетата, ще даде право на посетителите да гласуват за обекта, които най-много ги е впечатлил по време на събитието. По този начин може да се отличи най-гостоприемната културна институция, хотел, заведение.

Попълнилите анкетната ще участват в томбола с награди:

- безплатна нощувка за двама в хотел по избор;
- вечеря за двама;
- билети за двама за спектакъл по избор;
- ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури;
- семеен билет за посещение на музей/галерия по избор.

На официална вечеря на 17 март /вторник/ ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата.

„Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за трети път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив и община Пловдив в активно сътрудничество с Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, професионални гимназии и висшите учебни заведения.

За повече информация посетете страницата на събитието във facebook.
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
10.02.2020г.
Преглеждания:
647 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Детска фотосесия в студио с 25 обработени кадъра
1 бр. 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 29 Март 2020г.
Към офертата
Куклено-театралният спектакъл "Принцът на морето и принцът на земята" на 27 Февруари
Валидност на ваучера:
27 Февруари 2020 (Четвъртък)
Към офертата
За празника на малчугана! 2 часа рожден ден за 10 деца до 12г - с меню, игри, украса и аниматор
Валидност на ваучера:
от 11 Февруари до 26 Март 2020г.
Към офертата

Вижте още

пн, 24 фев 2020 от 19:00
15.00 - 30.00лв.
Бургас Преглеждания 17683 след 5 дни Започва

Коментари

Коментирай 500 символа

Други събития на 13 Март 2020

Подобни събития

вт, 24 мар 2020
5.00 - 10.00лв.
Купи билет
Пловдив Преглеждания 928 след 34 дни Започва

Подобни събития в страната

чт, 20 фев 2020
Банско Преглеждания 58 утре Започва
сб, 22 фев 2020
Априлци Преглеждания 12109 след 3 дни Започва
сб, 22 фев 2020 от 10:00
Бърдарски геран Преглеждания 869 след 3 дни Започва
сб, 22 фев 2020 от 11:00
Вход свободен
Елин Пелин Преглеждания 49 след 3 дни Започва