София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0

"Алиса в страната на чудесата" - мюзикъл

... прочети още Руският бестселър Първият семеен мюзикъл с 3D визуализация "Алиса в страната на чудесата" . Незабравимо приключение за цялото семейство! Мюзикълът "Алиса в страната на чудесата" е нов, неочакван прочит на вечната история на Люис Карол. Екшън, пълен с приключения и трансформации, историята на пътуването на модерното момиче Алиса, което мечтае за славата на поп звезда, във вълшебния задкулисен свят на шоубизнеса. По трънливия път към успеха тя ще се срещне с невероятни герои като Белият заек, Шапкарят, Кралицата и други. И понякога зрителят ще трябва да отгатне - кой е това? В мюзикъла "Алиса в страната на чудесата" чудесата стават реалност, а реалността е като чудо. Всичко това е благодарение на симбиозата между РЕАЛЕН СЦЕНИЧЕН СЮЖЕТ : страхотна актьорска игра, съвременни песни на живо, енергични танци и УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ: 3D супер ефекти, стерео ефекти и ... вълшебни очила! Да, иновативни очила, разработени с технологии INFITEC за използване от специалисти на НАСА за военни и медицински цели. В комбинация с ново поколение прожектори, те осигуряват ненадминато качество на 3D проекция. Актьорските реплики ще бъдат дублирани от нашумелия участник в шоуто "България Търси Талант" - Петър Байков, а песните ще бъдат изпълнени на живо в оригиналната версия на руски език от забележителната московска трупа. Тази година се навършват 150 години от великата книга на Люис Карол, която направи фурор в световната литература и остава загадка и до днес. Новият 3D мюзикъл "Алиса в страната на чудесата" ще остави трайно впечатление в съзнанието ви и завинаги ще промени представата ви за семейни забавления! * 3D очилата ще бъдат раздавани безплатно в залата и трябва да бъдат върнати след края на предствлението * Деца до 6-годишна възраст влизат без билет и без право на отделно седящо място. Любезно молим за предоставяне на копие от акта за раждане на детето на входа на залата. * Спектакълът е с продължителност 120 мин с антракт

07 юни 2020 от 16:00ч. (неделя)
София  · 
Национален дворец на културата - София (пл. "България" №1)
07 юни 2020 от 19:30ч. (неделя)
София  · 
Национален дворец на културата - София (пл. "България" №1)
Руският бестселър
Първият семеен мюзикъл с 3D визуализация
"Алиса в страната на чудесата" .
Незабравимо приключение за цялото семейство!

Мюзикълът "Алиса в страната на чудесата" е нов, неочакван прочит на вечната история на Люис Карол. Екшън, пълен с приключения и трансформации, историята на пътуването на модерното момиче Алиса, което мечтае за славата на поп звезда, във вълшебния задкулисен свят на шоубизнеса. По трънливия път към успеха тя ще се срещне с невероятни герои като Белият заек, Шапкарят, Кралицата и други. И понякога зрителят ще трябва да отгатне - кой е това?

В мюзикъла "Алиса в страната на чудесата" чудесата стават реалност, а реалността е като чудо. Всичко това е благодарение на симбиозата между РЕАЛЕН СЦЕНИЧЕН СЮЖЕТ : страхотна актьорска игра, съвременни песни на живо, енергични танци и УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ: 3D супер ефекти, стерео ефекти и ... вълшебни очила! Да, иновативни очила, разработени с технологии INFITEC за използване от специалисти на НАСА за военни и медицински цели. В комбинация с ново поколение прожектори, те осигуряват ненадминато качество на 3D проекция.

Актьорските реплики ще бъдат дублирани от нашумелия участник в шоуто "България Търси Талант" - Петър Байков, а песните ще бъдат изпълнени на живо в оригиналната версия на руски език от забележителната московска трупа.

Тази година се навършват 150 години от великата книга на Люис Карол, която направи фурор в световната литература и остава загадка и до днес. Новият 3D мюзикъл "Алиса в страната на чудесата" ще остави трайно впечатление в съзнанието ви и завинаги ще промени представата ви за семейни забавления!

* 3D очилата ще бъдат раздавани безплатно в залата и трябва да бъдат върнати след края на предствлението
* Деца до 6-годишна възраст влизат без билет и без право на отделно седящо място. Любезно молим за предоставяне на копие от акта за раждане на детето на входа на залата.
* Спектакълът е с продължителност 120 мин с антракт
Прочети още
София, пл. "България" №1

Телефон: ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР: 02/916 6300; 02/916 6400; БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР: 02/ 916 6300; 02/ 916 6400

Цена

от 30.00 лв. до 60.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
24.03.2020г.
Преглеждания:
21 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Семейна фотосесия в студио със 160 - 180 кадъра, плюс фотокнига
9 бр. 3 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Юли 2020г.
Към офертата
Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юли 2020г.
Към офертата
Въвеждащ курс по катерене! 3 урока с инструктор за деца над 6г или възрастни
4 бр. 1 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 1 Август 2020г.
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития

Събития наблизо

Изминали събития наблизо

чт, 04 юни 2020 от 21:45
София Преглеждания 96
Минало събитие
чт, 04 юни 2020 от 19:30
София Преглеждания 14
чт, 04 юни 2020 от 19:00
Зала "България" Преглеждания 110