Рейтинг:
0.0
Минало събитие

8-ми Благотворителен Концерт "За бъдеще добро да се хванем на хоро!"

... прочети още След тригодишно прекъсване, Сдружение "Клуб за хора и народни танци На Мегдана" има удоволствието да ви покани на Осми благотворителен концерт "За бъдеще добро да се хванем на хоро!", който ще се проведе на 11 Декември, Неделя, от 18:00ч. в зала "Тържествена" на Военна Академия "Г.С.Раковски" в гр. София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 82. Първото издание на благотворителната инициатива се състои през 2013г., като от тогава до днес ръка за ръка се обединяват както различни танцови, така и вокални колективи, които се включват в програмите на благотворителните спектакли, като посредством изкуството на изпълнителите през годините сдружението е събрало и дарило на нуждаещи се сумата от над 120 000 лв. Тази година нашата инициатива ще бъде в подкрепа на една кауза на иновативната платформа за благотворителност Подкрепи.бг, а по-конкретно нашата подкрепа ще бъде насочена изцяло за интеграцията на прекрасните дечица от Образователен център за деца и младежи с увреден слух „Яника"!

11 декември 2022 от 18:00ч.
София  · 
Парк и Военна академия "Г.С. Раковски" - София (Зала Тържествена)
изминало
След тригодишно прекъсване, Сдружение "Клуб за хора и народни танци На Мегдана" има удоволствието да ви покани на Осми благотворителен концерт "За бъдеще добро да се хванем на хоро!", който ще се проведе на 11 Декември, Неделя, от 18:00ч. в зала "Тържествена" на Военна Академия "Г.С.Раковски" в гр. София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 82.

Първото издание на благотворителната инициатива се състои през 2013г., като от тогава до днес ръка за ръка се обединяват както различни танцови, така и вокални колективи, които се включват в програмите на благотворителните спектакли, като посредством изкуството на изпълнителите през годините сдружението е събрало и дарило на нуждаещи се сумата от над 120 000 лв.

Тази година нашата инициатива ще бъде в подкрепа на една кауза на иновативната платформа за благотворителност Подкрепи.бг, а по-конкретно нашата подкрепа ще бъде насочена изцяло за интеграцията на прекрасните дечица от Образователен център за деца и младежи с увреден слух „Яника"!
Прочети още
Цена

15 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
28.11.2022г.
Преглеждания:
94 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
4 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Детският театрален спектакъл "Островът на съкровищата" на 17 Март от 11:00ч, в Théatro отсам канала
Валидност на ваучера:
17 Март 2024 (Неделя)
Към офертата
Детски театрален спектакъл "Островът на съкровищата" на 17 Март от 13:00ч, в Théatro отсам канала
Валидност на ваучера:
17 Март 2024 (Неделя)
Към офертата
Детски театрален спектакъл "Островът на съкровищата" на 31 Март от 13:00ч, в Théatro отсам канала
Валидност на ваучера:
31 Март 2024 (Неделя)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа