Зимен семеен празник Витоша 2017

София
ниска облачност 16°C
5 дневна прогноза
днес 3° / 18° 25 сеп 9° / 17° 26 сеп 9° / 16° 27 сеп 11° / 15° 28 сеп 11° / 13°
1549м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 4
преглеждания за целия период 100
Минало събитие дата на събитието: Сб, 18 Февруари 2017
"София – Европейска столица на спорта" и "Мачирски спорт" ви канят на първия Зимен семеен празник на Витоша. В местността Офелиите на 18 февруари, събота, от 12.00 до 14.00 ч. ще се организират няколко развлекателни зимни надпревари:
- весел семеен паралелен слалом
- семейна забавна щафета с шейни
- конкурс за направа на снежен човек

Състезанията ще бъдат на семеен принцип с изискване за участие на дете и родител(роднина). Записванията ще бъдат на място в деня на Феста от 10.00 до 11.30 ч. Участието е със собствена ски-екипировка и шейни. Най-добрите ще бъдат отличени с предметни награди и медали.

Програмата за Феста предвижда още множество демонстрации, състезания, забавни игри и викторини. На голямата поляна ще се организират игри, битка със снежни топки, теглене на въже, конкурс за най-атрактивен карнавален костюм и визия, за най-голяма снежна топка, ще има планинарски песни на импровизираната сцена и забавни викторини с много награди и др.

Зимен семеен празник е посветен на желанието на хората да живеят активно, да спортуват, да се отдават на физически и забавни занимания през зимата, като се наслаждават на емоциите, които предоставя природата, допълнени с удоволствието от игрите и спортуването на снега. Целта е да се мотивират децата да се запознаят и да заобичат зимните спортове и забавления.

За повече информация посетете страницата на събитието във facebook.
Прочети още
Сподели този обект:
Още за обекта:
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Коментари за Зимен семеен празник Витоша 2017

Коментирай 500 символа

Други обекти наблизо

Текущи промоции наоколо