Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Застреляй идиотите"

... прочети още Абсурдно, забавно смешно. Може ли една служителка в бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Смехът и изненадите започват от първата минута и продължават след като се приберете в къщи. Автор: Емил Йотовски Режисьор: Рада Абрашева Художник: Анна Боянова Участват: Елен Колева, Русалина Майналовска, Ивайло Калоянчев, Веселин Цанев Абсурдно, забавно смешно. Може ли една служителка в бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най-лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари, една кифла, която търси смисъла на живота и един пенсионер, който е ветеран от войната. Коя война - и той не знае. Комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по-истинско не може и да бъде. Действието ескалира, ситуациите се натрупват и не дават време за почивка, нито да се осмислят..., но кой би си губил времето в мислене. Важното е нещата да се случват.

17 декември 2018 от 19:00ч.
Кърджали  · 
Държавен театър "Димитър Димов" - Кърджали (Държавен театър "Димитър Димов")
изминало
11 април 2023 от 19:00ч.
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
изминало
Абсурдно, забавно смешно. Може ли една служителка в бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Смехът и изненадите започват от първата минута и продължават след като се приберете в къщи.

Автор: Емил Йотовски
Режисьор: Рада Абрашева
Художник: Анна Боянова
Участват: Елен Колева, Русалина Майналовска, Ивайло Калоянчев, Веселин Цанев

Абсурдно, забавно смешно. Може ли една служителка в бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най-лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари, една кифла, която търси смисъла на живота и един пенсионер, който е ветеран от войната. Коя война - и той не знае.

Комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по-истинско не може и да бъде. Действието ескалира, ситуациите се натрупват и не дават време за почивка, нито да се осмислят..., но кой би си губил времето в мислене. Важното е нещата да се случват.
Прочети още
Цена

от 16.00 лв. до 20.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
17.03.2023г.
Преглеждания:
297 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов в комедията "Мъже под чехъл" - на 14 Юни, в Култутен дом НХК
36 бр. 13 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
14 Юни 2023 (Сряда)
Към офертата
Ексклузивното комедийно шоу от поредицата "Познаваме ли се": "На къс повод" с Александра Раева и Ненчо Балабанов - на 26 Юни, в Културен дом НХК
40 бр. 38 бр. 17 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
26 Юни 2023 (Понеделник)
Към офертата
Комедийният моноспектакъл с Михаил Билалов "БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене" - на 21 Юни, в Културен дом НХК
29 бр. 21 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
21 Юни 2023 (Сряда)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

Изминали събития наблизо