София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Виртуална изложба "Надграждане"

... прочети още В следвеликденските дни погледът ни към бъдещето сякаш става все по-търсещ и в очакване на отговори на трудните въпроси от битието ни, за човешките изпитания, но и същевременно с надеждата към добри и красиви дела. Съзерцанието и смирението са необходимите убежища за човека в тези дни, за да съществува и за да живее пълноценно и в хармония. Държавният културен институт към Министъра на външните работи през 2020 година изпълва своите крехки 15 години и по този повод ви каним на среща с експозицията „НАДГРАЖДАНЕ“ чрез първата колективна онлайн изложба в галерия „Мисията“. В нея са подбрани и включени най-новите художествени произведения, постъпили в Художествения фонд към МВнР. Това са творби от изложби, реализирани през последните години, дарени/откупени произведения и реставрирани картини. Изложбата включва литографии, графики, колаж и смесена техника, фотопринт, масло и акварели и в нея могат да се видят произведения както на съвременни български художници, сред които Иван Нинов, Асен Миланов, Викенти Комитски, Елена Панайотова, Георги Трифонов, Васил Иванов, Силвия Артамонцева, експериментална фотография на Никола Бумбалов -Недич, така и уникалната творба на съвременната японска художничка Харуко Чо и живописната работа на живеещия в Чикаго български творец и преподавател проф. Василен Васевски, дарена за Художествения фонд на Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria през есента на 2019. Срещата с бъдещето може да крие изненади, но може и да е предизвикателство за провокации към креативност, към нови идеи. Ние ви предлагаме различни докосвания до съвременното и класическото изкуство чрез първата онлайн изложба в галерия "Мисията". Заповядайте на виртуалното откриване на 29 април на експозицията "НАДГРАЖДАНЕ”! През следващите седмици на Фейсбук страницата на Държавен културен институт към Министъра на външните работи ще бъдат подробно презентирани всички художници и техните произведения в изложбата!

29 април 2020
до 29 май 2020
София
изминало
В следвеликденските дни погледът ни към бъдещето сякаш става все по-търсещ и в очакване на отговори на трудните въпроси от битието ни, за човешките изпитания, но и същевременно с надеждата към добри и красиви дела. Съзерцанието и смирението са необходимите убежища за човека в тези дни, за да съществува и за да живее пълноценно и в хармония.

Държавният културен институт към Министъра на външните работи през 2020 година изпълва своите крехки 15 години и по този повод ви каним на среща с експозицията „НАДГРАЖДАНЕ“ чрез първата колективна онлайн изложба в галерия „Мисията“. В нея са подбрани и включени най-новите художествени произведения, постъпили в Художествения фонд към МВнР. Това са творби от изложби, реализирани през последните години, дарени/откупени произведения и реставрирани картини.

Изложбата включва литографии, графики, колаж и смесена техника, фотопринт, масло и акварели и в нея могат да се видят произведения както на съвременни български художници, сред които Иван Нинов, Асен Миланов, Викенти Комитски, Елена Панайотова, Георги Трифонов, Васил Иванов, Силвия Артамонцева, експериментална фотография на Никола Бумбалов -Недич, така и уникалната творба на съвременната японска художничка Харуко Чо и живописната работа на живеещия в Чикаго български творец и преподавател проф. Василен Васевски, дарена за Художествения фонд на Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria през есента на 2019.

Срещата с бъдещето може да крие изненади, но може и да е предизвикателство за провокации към креативност, към нови идеи. Ние ви предлагаме различни докосвания до съвременното и класическото изкуство чрез първата онлайн изложба в галерия "Мисията".

Заповядайте на виртуалното откриване на 29 април на експозицията "НАДГРАЖДАНЕ”!
През следващите седмици на Фейсбук страницата на Държавен културен институт към Министъра на външните работи ще бъдат подробно презентирани всички художници и техните произведения в изложбата!
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
29.04.2020г.
Преглеждания:
4 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Семейна фотосесия в студио със 160 - 180 кадъра, плюс фотокнига
9 бр. 3 бр. 1 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Юли 2020г.
Към офертата
Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юли 2020г.
Към офертата
Въвеждащ курс по катерене! 3 урока с инструктор за деца над 6г или възрастни
4 бр. 88:88:88 1 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 1 Август 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Изминали събития наблизо

Минало събитие
ср, 03 юни 2020 от 19:30
Сцена "DERIDA" Преглеждания 11
Минало събитие
ср, 03 юни 2020 от 18:00
София Преглеждания 9
Минало събитие
пн, 01 юни 2020 от 19:00
София Преглеждания 368