Рейтинг:
0.0

Веско Ешкенази на 50

... прочети още ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ / 50 Юбилеен концерт на виртуозът, който вече 20 години заема позицията на концертмайстор на кралският оркестър Концертгебау. През 2020 година, виртуозът Веско Ешкенази ще застане на сцената, за да сподели с българската публика неговият 50 годишен юбилей. 50 години живот, чийто смисъл е цигулката. Той се обръща към нея с “ТЯ“, а “ТЯ“ го дарява със сцени и публика, за която той самият дори не може и да си мечтае. Двамата са комбинация от емоция, експлозия, себеотдаване и компромиси. За предстоящия юбилей, Веско подготвя една нетипично за него шарена програма от произведения, извън рамките на класикът, който е. Концертът ще се състои под съпровода на Плевенската Филхармония, а диригент ще бъде не кой да е а човекът, израснал рамо до рамо с Веско – неговия брат, Мартин Пантелеев. В две концертни части, публиката ще се наслади на любимите класически произведения на Веско, както и на гости, с които той работи през годините. Такива са Людмил Ангелов, МИРО, Дани Милев, Люси Дяковска и други. Дамата, която ще разкаже моменти от живота на Веско все още е тайна. Произведения като „Рапсодия в синьо“ , „Libertango“, „Monti Csardas“, „Не сега“, „Лунната соната“, „Adagio“, ще прозвучат по нечуван до сега начин. Веско Ешкенази е музикант, носител на много отличия за приносът му в музиката не само в България, а и в Холандия, но и личност, която на 17.09.2019 беше удостоена със званието “Почетен гражданин на гр. София“. За повече информация: Vesko Eschkenazy/facebook

31 март 2021 от 19:00ч. (сряда)
16 април 2021 от 20:00ч. (петък)
София  · 
Национален дворец на културата - София (пл. "България" №1)
01 юни 2021 от 19:00ч. (вторник)
Русе  · 
Доходно здание - Русе (пл. „Свобода“ 4)
08 юли 2021 от 21:00ч. (четвъртък)
Варна  · 
Летен театър - Варна (Морска градина)
09 юли 2021 от 21:00ч. (петък)
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ / 50

Юбилеен концерт на виртуозът, който вече 20 години заема позицията на концертмайстор на кралският оркестър Концертгебау.

През 2020 година, виртуозът Веско Ешкенази ще застане на сцената, за да сподели с българската публика неговият 50 годишен юбилей. 50 години живот, чийто смисъл е цигулката. Той се обръща към нея с “ТЯ“, а “ТЯ“ го дарява със сцени и публика, за която той самият дори не може и да си мечтае.
Двамата са комбинация от емоция, експлозия, себеотдаване и компромиси.

За предстоящия юбилей, Веско подготвя една нетипично за него шарена програма от произведения, извън рамките на класикът, който е.
Концертът ще се състои под съпровода на Плевенската Филхармония, а диригент ще бъде не кой да е а човекът, израснал рамо до рамо с Веско – неговия брат, Мартин Пантелеев.
В две концертни части, публиката ще се наслади на любимите класически произведения на Веско, както и на гости, с които той работи през годините. Такива са Людмил Ангелов, МИРО, Дани Милев, Люси Дяковска и други.
Дамата, която ще разкаже моменти от живота на Веско все още е тайна.

Произведения като „Рапсодия в синьо“ , „Libertango“, „Monti Csardas“, „Не сега“, „Лунната соната“, „Adagio“, ще прозвучат по нечуван до сега начин.

Веско Ешкенази е музикант, носител на много отличия за приносът му в музиката не само в България, а и в Холандия, но и личност, която на 17.09.2019 беше удостоена със званието “Почетен гражданин на гр. София“.

За повече информация:
Vesko Eschkenazy/facebook
Прочети още
Цена

от 15.00 лв. до 100.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
09.12.2020г.
Преглеждания:
623 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
42 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Празнична фотосесия в студио с 10 обработени кадъра
4 бр. 4 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Декември до 17 Февруари 2021г.
Към офертата
Полет в небето край Пловдив! Въздушна разходка с балон за един, двама или трима
12 бр. 12 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Ноември до 28 Март 2021г.
Към офертата
Панорамно издигане с балон край Пловдив - за двама
137 бр. 128 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Ноември до 28 Март 2021г.
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа