Рейтинг:
0.0

"Царицата на чардаша"

... прочети още Диригент – Юли Дамянов Синти- Ир.Аврамова Участват: Лилия Илиева, Денко Проданов, Катерина Тупарова, Александър Мутафчийски, Христо Сарафов, Марияна Арсенова, Румен Григоров, Лъчезар Лазаров, Иван Панев, Георги Ханджиев, Александър Василев, Мария Коровешова „Царицата на чардаша” на Националния музикален театър е една класическа и в същото време модерна трактовка на оперетата на Калман, която ни пренася в бляскавата атмосфера на Австро-Унгарската империя. Модерното в нея е не само динамиката на действието, но ивзаимоотношенията между героите.Почитателите на оперетата ще се насладят на богатата оркестрация в музиката на Калман, увличащото и изпълнено с комични обрати либрето, на динамичната хореография,красивите костюми и сценография в постановката на Националния музикален театър. „Моята цел като режисьор е да докосна зрителите с една от най-обичаните оперети в света” – споделя австрийският режисьор-постановчик Адриан Холендер. „В„Царицата на чардаша” любовта се извисява и над най –нерешимите социални различия и конфликти”.

29 декември 2019 от 17:00ч.
изминало
29 февруари 2020 от 19:00ч. (събота)
20 март 2020 от 19:00ч. (петък)
Диригент – Юли Дамянов
Синти- Ир.Аврамова
Участват: Лилия Илиева, Денко Проданов, Катерина Тупарова, Александър Мутафчийски, Христо Сарафов, Марияна Арсенова, Румен Григоров, Лъчезар Лазаров, Иван Панев, Георги Ханджиев, Александър Василев, Мария Коровешова

„Царицата на чардаша” на Националния музикален театър е една класическа и в същото време модерна трактовка на оперетата на Калман, която ни пренася в бляскавата атмосфера на Австро-Унгарската империя. Модерното в нея е не само динамиката на действието, но ивзаимоотношенията между героите.Почитателите на оперетата ще се насладят на богатата оркестрация в музиката на Калман, увличащото и изпълнено с комични обрати либрето, на динамичната хореография,красивите костюми и сценография в постановката на Националния музикален театър.

„Моята цел като режисьор е да докосна зрителите с една от най-обичаните оперети в света” – споделя австрийският режисьор-постановчик Адриан Холендер. „В„Царицата на чардаша” любовта се извисява и над най –нерешимите социални различия и конфликти”.
Прочети още
София, бул. "В. Левски" 100

Телефон: 02 943 19 79, 02 944 50 89

Цена

от 10.00 лв. до 30.00 лв.

Оферти за събития и забавления наблизо

Спектакълът "Ромео и Жулиета" на Балет Арабеск - на 12 Февруари
Валидност на ваучера:
12 Февруари 2020 (Сряда)
Към офертата
Концерт-спектакъл за най-малките! "Шарената книжка" на 25.01
19 бр. 88:88:88 3 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
25 Януари 2020 (Събота)
Към офертата
Спектакълът "Чехов търси талант" на 24 Януари
8 бр. 88:88:88 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Януари 2020 (Петък)
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти