Рейтинг:
0.0

"Талант"

... прочети още Талант или изиграната истина. В нощта на най-самотния си рожден ден, един провален куклен актьор е изненадващо посетен от брат си, който отдавна е напуснал родината, за да избяга от правосъдието. Защо се е върнал? Какво не могат и какво трябва да си кажат двама братя, разделени от една зловеща тайна? Какво нашепват сенките в апартамента от тяхното детство? За спектакъла От Захари Карабашлиев Режисьор - Василена Радева Сценография и костюми - Симеон Стоилов Сценография кукли - Рада Петрова-Андонова Музика - Милен Апостолов Сценично движение - Анна Кабакова Участват - Александър Алексиев, Стоян Дойчев, Ива Николова, Георги Енчев "Живеем в свят, в който можеш да получиш светкавична информация от всяка точка на планетата, но да останеш в неведение за взрива в душата на човека до теб. Свят, в който най-опасните бойни полета не са около далечни чужди фронтове, а между стените на собствения ти дом. Свят, в който можеш да имаш много, но да няма с кого да го споделиш. Все пак и от най-хлъзгавия и труден момент има изход. Понякога той идва късно, или пък в най-причудливата си форма, а често винаги е бил пред очите ти. И трябва да имаш таланта да го разпознаеш. А какво е "талант" и каква е неговата стойност?"

26 март 2023 от 19:00ч. (неделя)
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
25 април 2023 от 19:30ч. (вторник)
София  · 
Théatro отсам канала (ул. "Върбица" 12)
Талант или изиграната истина. В нощта на най-самотния си рожден ден, един провален куклен актьор е изненадващо посетен от брат си, който отдавна е напуснал родината, за да избяга от правосъдието. Защо се е върнал? Какво не могат и какво трябва да си кажат двама братя, разделени от една зловеща тайна? Какво нашепват сенките в апартамента от тяхното детство?

За спектакъла

От Захари Карабашлиев
Режисьор - Василена Радева
Сценография и костюми - Симеон Стоилов
Сценография кукли - Рада Петрова-Андонова
Музика - Милен Апостолов
Сценично движение - Анна Кабакова
Участват - Александър Алексиев, Стоян Дойчев, Ива Николова, Георги Енчев

"Живеем в свят, в който можеш да получиш светкавична информация от всяка точка на планетата, но да останеш в неведение за взрива в душата на човека до теб. Свят, в който най-опасните бойни полета не са около далечни чужди фронтове, а между стените на собствения ти дом. Свят, в който можеш да имаш много, но да няма с кого да го споделиш.

Все пак и от най-хлъзгавия и труден момент има изход. Понякога той идва късно, или пък в най-причудливата си форма, а често винаги е бил пред очите ти. И трябва да имаш таланта да го разпознаеш. А какво е "талант" и каква е неговата стойност?"
Прочети още
София, ул. "Върбица" 12

Телефон: 02 494 9980

Цена

от 20.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
22.03.2023г.
Преглеждания:
467 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
63 бр.

Вижте още

нд, 02 апр 2023 от 19:00
35.00 - 45.00лв.
Купи билет
Théatro отсам канала Преглеждания 20608 след 9 дни Започва
чт, 24 авг 2023 от 20:30
20.00 - 40.00лв.
Купи билет
Летен театър Преглеждания 42432 след 153 дни Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти