Рейтинг:
0.0

"Талант"

... прочети още Талант или изиграната истина. В нощта на най-самотния си рожден ден, един провален куклен актьор е изненадващо посетен от брат си, който отдавна е напуснал родината, за да избяга от правосъдието. Защо се е върнал? Какво не могат и какво трябва да си кажат двама братя, разделени от една зловеща тайна? Какво нашепват сенките в апартамента от тяхното детство? От Захари Карабашлиев Режисьор: Василена Радева Сценография и костюми: Симеон Стоилов Сценография кукли: Рада Петрова-Андонова Музика: Милен Апостолов Сценично движение: Анна Кабакова Участват: Алек Алексиев, Стоян Дойчев, Ива Николова, Георги Енчев "Живеем в свят, в който можеш да получиш светкавична информация от всяка точка на планетата, но да останеш в неведение за взрива в душата на човека до теб. Свят, в който най-опасните бойни полета не са около далечни чужди фронтове, а между стените на собствения ти дом. Свят, в който можеш да имаш много, но да няма с кого да го споделиш. Все пак и от най-хлъзгавия и труден момент има изход. Понякога той идва късно, или пък в най-причудливата си форма, а често винаги е бил пред очите ти. И трябва да имаш таланта да го разпознаеш. А какво е "талант" и каква е неговата стойност?"

19 октомври 2023 от 19:00ч. (четвъртък)
Плевен  · 
Драматично-куклен театър "Иван Радоев"- Плевен (ул. "Васил Левски" 155)
23 октомври 2023 от 19:30ч. (понеделник)
София  · 
Théatro отсам канала (ул. "Върбица" 12)
27 октомври 2023 от 19:00ч. (петък)
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
Талант или изиграната истина. В нощта на най-самотния си рожден ден, един провален куклен актьор е изненадващо посетен от брат си, който отдавна е напуснал родината, за да избяга от правосъдието. Защо се е върнал? Какво не могат и какво трябва да си кажат двама братя, разделени от една зловеща тайна? Какво нашепват сенките в апартамента от тяхното детство?

От Захари Карабашлиев
Режисьор: Василена Радева
Сценография и костюми: Симеон Стоилов
Сценография кукли: Рада Петрова-Андонова
Музика: Милен Апостолов
Сценично движение: Анна Кабакова

Участват: Алек Алексиев, Стоян Дойчев, Ива Николова, Георги Енчев

"Живеем в свят, в който можеш да получиш светкавична информация от всяка точка на планетата, но да останеш в неведение за взрива в душата на човека до теб. Свят, в който най-опасните бойни полета не са около далечни чужди фронтове, а между стените на собствения ти дом. Свят, в който можеш да имаш много, но да няма с кого да го споделиш.

Все пак и от най-хлъзгавия и труден момент има изход. Понякога той идва късно, или пък в най-причудливата си форма, а често винаги е бил пред очите ти. И трябва да имаш таланта да го разпознаеш. А какво е "талант" и каква е неговата стойност?"
Прочети още
Плевен, ул. "Васил Левски" 155

Телефон: 064 848 053

Цена

от 12.00 лв. до 25.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
19.09.2023г.
Преглеждания:
621 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
12 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти