София 28 октомври Пловдив 20 октомври Пловдив 21 октомври Варна 12 ноември Варна 13 ноември Русе 14 октомври Шумен 16 октомври В. Търново 10 ноември В. Търново 11 ноември Пловдив 22.10 Изкупено Пловдив 23.10 Изкупено Бургас 25.09 Изкупено Бургас 26.09 Изкупено Шумен 15.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0

"Стъклената менажерия"

... прочети още СТЪКЛЕНАТА МЕНАЖЕРИЯ - 55 ТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ СЪС СУБТИТРИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК Автор: Тенеси Уилямс Превод: Евгения Панчева Постановка: Йордан Славейков Постановка: Димитър Касабов Сценография: Елена Стумбова Музика: Емануил Одаджиев Фотограф: Мирослав Веселинов Участват: Албена Георгиева, Каталин Старейшинска, Петър Дочев, Калин Пачеръзки "Когато животът е спрял и сякаш нищо ново не иска да влезе в него, е време да потърсим спомените си. Да разберем с кого сме пропуснали да излезем начисто и в мир. Къде в миналото е скрита болката, която продължава да ни изгаря, да отидем при нея и да потърсим малко любов наоколо, за да можем да продължим настоящето си свободни. Понякога в дом от лед, стъкло и стомана се налага да търсим тайните на собствените си неосъществени мечти, за да събудим надежда за тях. Понякога е време за безкомпромисна ревизия" Димитър Касабов и Йордан Славейков Спектакълът е реализиран с подкрепата на НДФ „13 века България” и адвокатска кантора „Динова, Русев & CO”

15 октомври 2020 от 19:00ч. (четвъртък)
София  · 
Театрална работилница "Сфумато" - София (ул. "Димитър Греков" 2)
СТЪКЛЕНАТА МЕНАЖЕРИЯ - 55 ТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ СЪС СУБТИТРИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Автор: Тенеси Уилямс
Превод: Евгения Панчева
Постановка: Йордан Славейков
Постановка: Димитър Касабов
Сценография: Елена Стумбова
Музика: Емануил Одаджиев
Фотограф: Мирослав Веселинов
Участват: Албена Георгиева, Каталин Старейшинска, Петър Дочев, Калин Пачеръзки

"Когато животът е спрял и сякаш нищо ново не иска да влезе в него, е време да потърсим спомените си. Да разберем с кого сме пропуснали да излезем начисто и в мир. Къде в миналото е скрита болката, която продължава да ни изгаря, да отидем при нея и да потърсим малко любов наоколо, за да можем да продължим настоящето си свободни. Понякога в дом от лед, стъкло и стомана се налага да търсим тайните на собствените си неосъществени мечти, за да събудим надежда за тях. Понякога е време за безкомпромисна ревизия"
Димитър Касабов и Йордан Славейков

Спектакълът е реализиран с подкрепата на НДФ „13 века България” и адвокатска кантора „Динова, Русев & CO”
Прочети още
София, ул. "Димитър Греков" 2

Телефон: Билетна каса: 02 943 38 90, 02 944 01 27

Дата на актуализация:
21.09.2020г.
Преглеждания:
438 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
12 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти