Рейтинг:
0.0

"Срещи в СРЯДА"

... прочети още Автор: Валентин Красногоров Режисьор: Валентин Танев Превод: Добринка Стефанова Художник: Николай Николов Участват: Герасим Георгиев - Геро, Светлана Бонин, Йоана Буковска - Давидова, Параскева Джукелова, Христо Бонин, Валентин Танев Като доктор на техническите науки, Валентин Красногоров е автор на книги и множество статии по химична технология . И ако в същото време се занимава с драматургия, означава, че има какво да каже с пиесите си. Острата сатира, тънкото чувство за хумор, гротеската, абсурдът, лиризъмът и дълбокото проникване в човешката природа са двигателят на динамичните му сюжети. В „Срещи в СРЯДА”, страстното желание за кариера заплита интригите във фарсови ситуации в които скуката е повод, а прелюбодеянието е средство. И когато на никого на сцената вече не му е до смях, зрителят ще се наслади на истинска комедия. Спектакълът е осъществен с подкрепата на НАЦИОНАЛЕН ФОНД "КУЛТУРА"

10 юни 2024 от 21:00ч. (понеделник)
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
Автор: Валентин Красногоров
Режисьор: Валентин Танев
Превод: Добринка Стефанова
Художник: Николай Николов
Участват: Герасим Георгиев - Геро, Светлана Бонин, Йоана Буковска - Давидова, Параскева Джукелова, Христо Бонин, Валентин Танев

Като доктор на техническите науки, Валентин Красногоров е автор на книги и множество статии по химична технология . И ако в същото време се занимава с драматургия, означава, че има какво да каже с пиесите си. Острата сатира, тънкото чувство за хумор, гротеската, абсурдът, лиризъмът и дълбокото проникване в човешката природа са двигателят на динамичните му сюжети.

В „Срещи в СРЯДА”, страстното желание за кариера заплита интригите във фарсови ситуации в които скуката е повод, а прелюбодеянието е средство. И когато на никого на сцената вече не му е до смях, зрителят ще се наслади на истинска комедия.

Спектакълът е осъществен с подкрепата на НАЦИОНАЛЕН ФОНД "КУЛТУРА"
Прочети още
Пловдив, ул. "Тодор Каблешков" 12

Телефон: 032 633 673, 0885 964 349

Дата на актуализация:
15.04.2024г.
Преглеждания:
1959 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
157 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа