София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Шоу за приятели"

... прочети още Арт театър ви кани да се насладите на любими испански, английски, френски и руски хитове в изпълнение на 17-годишния лауреат на десетки международни музикални конкурси Марио Кръстев и на негови приятели! Марио Кръстев е още полуфиналист в най-големия сръбски телевизионен формат "Pinkove Zvezdice", 2018г и актьор в "Арт театър", ръководен от Милена Червенкова. Марио Кръстев започва да се занимава с пеене от 4-годишен при вокалния педагог Роси Йорданова, а от 5 години учи пиано при Развигор Попов. Включен е в книгата "Успелите деца на България, 2009" на фондация "Димитър Бербатов". Има десетки престижни награди от конкурси и фестивали в България, Босна и Херцеговина, Румъния, Малта, Испания, Канарските острови, Италия. В руския сериал "Ванга" Марио играе ролята на Димитър - сина на пророчицата. Участва и в няколко реклами и телевизионни предавания и шоу програми: "Големите надежди" по Нова телевизия, "Точно така" с Орлин Павлов, "Апартаментът" с Марта Вачкова, "Малките таланти на България" с Ники Априлов. Бил е финалист на "Супер 8" и на "Голямото междучасие", организирано от D2. През 2014г. изпълнява ролята на съветника в мюзикъла "Пепеляшка" ("Театър на песента") по идея на Мими Иванова и Развигор Попов. Марио е играл още в Народния театър "Иван Вазов" ролята на пажа в пиесата "Отровата на театъра". През 2014г. му е поверена ролята на царевич Феодор от операта "Борис Годунов" - грандиозен европейски проект на Софийската опера и балет, а по-късно играе и в операта "Борислав". През 2016г. е поканен за член на Детското жури в БНТ за Детската Евровизия. От 2017г е гост изпълните на "Открита сцена на Шипка" в РКИЦ, където участва в спектакъла "Артисти пеят за любов". През 2018г му бе поверена ролята на Тарталя в комедия дел арте "Любовта към трите портокала" на Открита Арт сцена на Шипка.

30 януари 2020 от 20:00ч.
София  · 
Открита Арт сцена на Шипка - София (ул. "Шипка" 34)
изминало
13 февруари 2020 от 20:00ч.
София  · 
Открита Арт сцена на Шипка - София (ул. "Шипка" 34)
изминало
Арт театър ви кани да се насладите на любими испански, английски, френски и руски хитове в изпълнение на 17-годишния лауреат на десетки международни музикални конкурси Марио Кръстев и на негови приятели!

Марио Кръстев е още полуфиналист в най-големия сръбски телевизионен формат "Pinkove Zvezdice", 2018г и актьор в "Арт театър", ръководен от Милена Червенкова.

Марио Кръстев започва да се занимава с пеене от 4-годишен при вокалния педагог Роси Йорданова, а от 5 години учи пиано при Развигор Попов. Включен е в книгата "Успелите деца на България, 2009" на фондация "Димитър Бербатов". Има десетки престижни награди от конкурси и фестивали в България, Босна и Херцеговина, Румъния, Малта, Испания, Канарските острови, Италия. В руския сериал "Ванга" Марио играе ролята на Димитър - сина на пророчицата. Участва и в няколко реклами и телевизионни предавания и шоу програми: "Големите надежди" по Нова телевизия, "Точно така" с Орлин Павлов, "Апартаментът" с Марта Вачкова, "Малките таланти на България" с Ники Априлов. Бил е финалист на "Супер 8" и на "Голямото междучасие", организирано от D2. През 2014г. изпълнява ролята на съветника в мюзикъла "Пепеляшка" ("Театър на песента") по идея на Мими Иванова и Развигор Попов. Марио е играл още в Народния театър "Иван Вазов" ролята на пажа в пиесата "Отровата на театъра".

През 2014г. му е поверена ролята на царевич Феодор от операта "Борис Годунов" - грандиозен европейски проект на Софийската опера и балет, а по-късно играе и в операта "Борислав". През 2016г. е поканен за член на Детското жури в БНТ за Детската Евровизия. От 2017г е гост изпълните на "Открита сцена на Шипка" в РКИЦ, където участва в спектакъла "Артисти пеят за любов". През 2018г му бе поверена ролята на Тарталя в комедия дел арте "Любовта към трите портокала" на Открита Арт сцена на Шипка.
Прочети още
София, ул. "Шипка" 34

Телефон: 0895 43 78 22

Цена

8 лв.

Оферти за събития и забавления наблизо

Спектакълът "Господин, сеньор, Дон Жуан!" - на 13 Март
Валидност на ваучера:
13 Март 2020 (Петък)
Към офертата
Спектакълът "Краят на градината" по Чехов - на 25 Март
нова оферта 88:88:88 Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
25 Март 2020 (Сряда)
Към офертата
30-минутен симулативен полет с авиосимулатор Фотоника - със самолет по избор и инструктор
126 бр. 111 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Януари до 8 Март 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти