София 25 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Ричард III"

... прочети още театрална постановка С: Явор Костов-Йондин, Мартин Ноев Снимки: Иван Дончев Интерпретацията на историческата драма на Уилям Шекспир проследява историята на безмилостния Ричард, херцогът на Глостър, който елиминира всичките си съперници, за да стане крал. Двама мъже, които обикновено продават моторно масло и чийто бизнес се разпада преди време, решават да се поучат от грешките си и да се запишат на курс по маркетингов мениджмънт. Един от менторите им ги посъветва да бъдат по-агресивни и да се поставят на мястото на някой герой-злодей от литературата. Търговците на моторни масла ще представят новата си маркетингова стратегия, използвайки пиесата на Шекспир, Ричард като ментор и много празни пластмасови бутилки с масло като марионетки, които да представляват повече от 20 героя в пиесата. Постановката ще бъде на английски език.

15 февруари 2020 от 19:00ч.
София  · 
Ателие "Пластелин" - София (ул. "Цар Симеон" 48)
изминало
театрална постановка

С: Явор Костов-Йондин, Мартин Ноев
Снимки: Иван Дончев

Интерпретацията на историческата драма на Уилям Шекспир проследява историята на безмилостния Ричард, херцогът на Глостър, който елиминира всичките си съперници, за да стане крал.

Двама мъже, които обикновено продават моторно масло и чийто бизнес се разпада преди време, решават да се поучат от грешките си и да се запишат на курс по маркетингов мениджмънт. Един от менторите им ги посъветва да бъдат по-агресивни и да се поставят на мястото на някой герой-злодей от литературата. Търговците на моторни масла ще представят новата си маркетингова стратегия, използвайки пиесата на Шекспир, Ричард като ментор и много празни пластмасови бутилки с масло като марионетки, които да представляват повече от 20 героя в пиесата.

Постановката ще бъде на английски език.
Прочети още
София, ул. "Цар Симеон" 48

Телефон: 0897 943 618

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
27.01.2020г.
Преглеждания:
38 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Оперетата "Българи от старо време" на 31 Март
30 бр. 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
31 Март 2020 (Вторник)
Към офертата
Гледайте постановката "Транзит" от Валерия Минева - на 28 Февруари
Валидност на ваучера:
28 Февруари 2020 (Петък)
Към офертата
Концерт-спектакълът на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" на 6 Април
273 бр. 33 бр. 4 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
6 Април 2020 (Понеделник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития