Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Право в очите"

... прочети още "Импровизирано телевизионно студио, в което неудобните въпроси на нашето съвремие се задават от самия Георги Мамалев. Засега само това е достатъчно обещание за качествена и не съвсем безобидна комедия - особено след като текстовете, които се разиграват на сцената, са в съавторство на големия ни актьор и писателят Весел Цанков." За постановката От Весел Цанков и Георги Мамалев Режисьор - Владлен Александров Сценография - Боряна Семерджиева Актьори - Георги Мамалев и Людмила Даскалова "Импровизирано телевизионно студио, в което неудобните въпроси на нашето съвремие се задават от самия Георги Мамалев. Засега само това е достатъчно обещание за качествена и не съвсем безобидна комедия - особено след като текстовете, които се разиграват на сцената, са в съавторство на големия ни актьор и писателят Весел Цанков. На път сме да представим на публиката театрален жанр, който е единствен по рода си, казва Владлен Александров, заел се с постановката на този свръхактуален паноптикум, както го нарича той. За партньор на Мамалев в "Право в очите" режисьорът е поканил една от най-обичаните актриси от пазарджишката трупа Людмила Даскалова."

03 февруари 2023 от 19:00ч.
Пазарджик  · 
Драматично-куклен театър "Константин Величков" - Пазарджик (пл. "Константин Величков" 1)
изминало
"Импровизирано телевизионно студио, в което неудобните въпроси на нашето съвремие се задават от самия Георги Мамалев. Засега само това е достатъчно обещание за качествена и не съвсем безобидна комедия - особено след като текстовете, които се разиграват на сцената, са в съавторство на големия ни актьор и писателят Весел Цанков."

За постановката

От Весел Цанков и Георги Мамалев
Режисьор - Владлен Александров
Сценография - Боряна Семерджиева
Актьори - Георги Мамалев и Людмила Даскалова

"Импровизирано телевизионно студио, в което неудобните въпроси на нашето съвремие се задават от самия Георги Мамалев. Засега само това е достатъчно обещание за качествена и не съвсем безобидна комедия - особено след като текстовете, които се разиграват на сцената, са в съавторство на големия ни актьор и писателят Весел Цанков. На път сме да представим на публиката театрален жанр, който е единствен по рода си, казва Владлен Александров, заел се с постановката на този свръхактуален паноптикум, както го нарича той. За партньор на Мамалев в "Право в очите" режисьорът е поканил една от най-обичаните актриси от пазарджишката трупа Людмила Даскалова."
Прочети още
Пазарджик, пл. "Константин Величков" 1

Телефон: 034 443 535

Цена

20 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
26.01.2023г.
Преглеждания:
18 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Георги Мамалев, Людмила Даскалова