София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Побъркани от любов" - онлайн излъчване

... прочети още Театрална къща "Вива Арте" отново ще бъде онлайн! На 9 април 2020 ще ви представим постановката "Побъркани от любов" от Сам Шепард, носител на награда Pulitzer за драматургия и 11 награди Obie. Режисьор: Асен Блатечки / Assen Blatechky Сценография и костюми: Антония Попова Оригинална музика: Христо Намлиев С участието на: Асен Блатечки / Assen Blatechky , Койна Русева / Koyna Ruseva , Васил Банов, Стефан Иванов / Stefan Ivanov Едно изпълнено с абсурд, печал и суров хумор пътешествие в най-тъмните тайни на любовта, вината, разкаянието и неразрушимите връзки на кръвта. Дълбокият мрак, в който се лутат героите, е не толкова белег на времето, колкото характеристика на човешката душа. Нелогични, ирационални, импулсивни и в любовта, и в омразата си, героите търсят мястото си сред другите, и най-вече за сметка на другите. Човек се вглежда в себе си, и там, под изронената фасада на цивилизацията, открива дивите импулси на копнежите и желанията, заради които е готов да отиде докрай. Докато накрая остава сам насред лабиринта на живота такъв, какъвто е – нито добър, нито лош, а просто истински. Премиерата на спектакъла е на 17.02.2010 г. в театър "Сълза и смях" - София. Записът е архивен (от 2010 година) и осъществен с любезното съдействие на Краси Янев ( Krasi Yanev ) и театър "Българан" - Варна. Линк за гледане: https://youtu.be/iaLvIb0_TmI

09 април 2020 от 19:00ч.
София
изминало
Театрална къща "Вива Арте" отново ще бъде онлайн!

На 9 април 2020 ще ви представим постановката "Побъркани от любов" от Сам Шепард, носител на награда Pulitzer за драматургия и 11 награди Obie.

Режисьор: Асен Блатечки / Assen Blatechky
Сценография и костюми: Антония Попова
Оригинална музика: Христо Намлиев

С участието на: Асен Блатечки / Assen Blatechky , Койна Русева / Koyna Ruseva , Васил Банов, Стефан Иванов / Stefan Ivanov

Едно изпълнено с абсурд, печал и суров хумор пътешествие в най-тъмните тайни на любовта, вината, разкаянието и неразрушимите връзки на кръвта.

Дълбокият мрак, в който се лутат героите, е не толкова белег на времето, колкото характеристика на човешката душа. Нелогични, ирационални, импулсивни и в любовта, и в омразата си, героите търсят мястото си сред другите, и най-вече за сметка на другите.

Човек се вглежда в себе си, и там, под изронената фасада на цивилизацията, открива дивите импулси на копнежите и желанията, заради които е готов да отиде докрай. Докато накрая остава сам насред лабиринта на живота такъв, какъвто е – нито добър, нито лош, а просто истински.

Премиерата на спектакъла е на 17.02.2010 г. в театър "Сълза и смях" - София.

Записът е архивен (от 2010 година) и осъществен с любезното съдействие на Краси Янев ( Krasi Yanev ) и театър "Българан" - Варна.

Линк за гледане: https://youtu.be/iaLvIb0_TmI
Прочети още
Дата на актуализация:
04.04.2020г.
Преглеждания:
47 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти