Рейтинг:
0.0

"Петък 13-ти"

... прочети още Автор: Жан-Пиер Мартинес Режисьор: Георги Кадурин Участват: Мария Сапунджиева, Христо Гърбов, Мариана Миланова Продуцент: Фери Арт Тринайстият петък носи радост за някои - британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеона, Галилей открива спътник на Юпитер, а Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. Други пък, строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-та стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13. Страхът от този ден сковава милиони хора. Джон и Кристин очакват двама свои семейни приятели на вечеря в лондонския си дом. Натали пристига разстроена, без съпруга си, току-що научила, че самолетът, с който той се прибира за Коледа, се е разбил в морето. Докато домакините очакват (заедно с нея) новини дали Патрик е сред оцелелите...неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота същата вечер. Оттам нататък ключовите думи са "контролиране на емоциите" и "скрий радостта си"...И това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои в отношенията и неочаквани откровения.

19 юли 2022 от 19:30ч. (вторник)
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
12 август 2022 от 21:00ч. (петък)
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
11 септември 2022 от 20:00ч. (неделя)
София  · 
Sofia Summer Fest
Автор: Жан-Пиер Мартинес
Режисьор: Георги Кадурин
Участват: Мария Сапунджиева, Христо Гърбов, Мариана Миланова
Продуцент: Фери Арт

Тринайстият петък носи радост за някои - британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеона, Галилей открива спътник на Юпитер, а Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. Други пък, строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-та стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13. Страхът от този ден сковава милиони хора.

Джон и Кристин очакват двама свои семейни приятели на вечеря в лондонския си дом. Натали пристига разстроена, без съпруга си, току-що научила, че самолетът, с който той се прибира за Коледа, се е разбил в морето. Докато домакините очакват (заедно с нея) новини дали Патрик е сред оцелелите...неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота същата вечер. Оттам нататък ключовите думи са "контролиране на емоциите" и "скрий радостта си"...И това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои в отношенията и неочаквани откровения.
Прочети още
Варна, бул. "Сливница" 2

Телефон: Билетен център: тел.: 052 685 214

Цена

от 15.00 лв. до 35.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
01.07.2022г.
Преглеждания:
3296 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
386 бр.

Вижте още

вт, 30 авг 2022 от 20:30
25.00 - 40.00лв.
Купи билет
Летен театър Преглеждания 33893 след 56 дни Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти