Рейтинг:
0.0

"Петък 13-ти"

... прочети още Петък 13 - дата, на която лошият късмет те следва като проклятие или точно обратното? Разберете от тази постановка! Автор: Жан-Пиер Мартинес Режисьор: Георги Кадурин Участват: Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова Продуцент: Фери Арт Тринайстият петък носи радост за някои - британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеонът, Галилей открива спътник на Юпитер, а Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. Други пък строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-та стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13. Страхът от този ден сковава милиони хора, затова нека се посмеем, да пропъдим лошия късмет! Джон и Кристин очакват двама свои семейни приятели на вечеря в лондонския си дом. Натали пристига разстроена, без съпруга си, току-що научила, че самолетът, с който той се прибира за Коледа, се е разбил в морето. Докато домакините очакват (заедно с нея) новини дали Патрик е сред оцелелите... неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота същата вечер. Оттам нататък ключовите думи са "контролиране на емоциите" и "скрий радостта си"... и това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои в отношенията и неочаквани откровения.

08 март 2024 от 19:00ч. (петък)
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
Петък 13 - дата, на която лошият късмет те следва като проклятие или точно обратното? Разберете от тази постановка!
Автор: Жан-Пиер Мартинес
Режисьор: Георги Кадурин
Участват: Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова
Продуцент: Фери Арт

Тринайстият петък носи радост за някои - британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеонът, Галилей открива спътник на Юпитер, а Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. Други пък строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-та стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13. Страхът от този ден сковава милиони хора, затова нека се посмеем, да пропъдим лошия късмет!

Джон и Кристин очакват двама свои семейни приятели на вечеря в лондонския си дом. Натали пристига разстроена, без съпруга си, току-що научила, че самолетът, с който той се прибира за Коледа, се е разбил в морето. Докато домакините очакват (заедно с нея) новини дали Патрик е сред оцелелите... неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота същата вечер. Оттам нататък ключовите думи са "контролиране на емоциите" и "скрий радостта си"... и това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои в отношенията и неочаквани откровения.
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
16.02.2024г.
Преглеждания:
7844 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
74 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти