Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Onyx Live

... прочети още ONYX с 3 изненадващи концерта в България, организирани от самите тях! Onyx изненадаха своите фенове в България с 3 концерта в София и Пловдив, на 1, 2 и 3 юни, както и нова дата за трети концерт във Варна! Fredro Starr и Sticky Fingaz са едни от най-обичаните Old School Хип-Хоп артисти в България и техните над 10 ивента тук са доказателството за това. Този път обаче всичко е различно... ONYX се завръщат към корените си с албума "1993" и искат да съберат своите най-големи фенове през годините, за 3 ексклузивни концерта във Варна, София и Пловдив. Форматът на събитията за първи път е обърнат. НЕ клубове и Промоутъри "Буукват" групата, а Групата си избира клубовете, където да забие за своите фенове. На 1 юни, ONYX ще открият новият сезон на клуб Moonlight във Варна. Клуб Mixtape 5 в София е мястото, където Onyx са имали своите най-успешни (и SOLD OUT) събития, и на 2 юни групата се завръща триумфално там. От друга страна Хип-Хоп сцената в Пловдив е оставала винаги на заден план и сега е време "Тепетата" да наваксат пропуснатата "доза Лудница" от 100 MAD. Трите концерта бяха обявени във всички социални мрежи на ONYX, но тепърва ще бъдат избрани локалните подгряващи артисти и DJ, които ще споделят сцената със Stick и Dro. Друга добра новина за българските фенове е, че на всяко от събитията групата ще се срещне със 100 от своите фенове за автографи и снимка с тях. За повече информация за билети, Meet & Greet, локален Съпорт и други детайли следете 359hiphop.com, @podzemieto и bilet.bg.

25 юли 2019 от 21:00ч.
изминало
01 юни 2022 от 20:00ч.
Варна  · 
Moonlight Bar & Restaurant
изминало
02 юни 2022 от 20:00ч.
София  · 
Club "Mixtape 5" (бул. „България“ 1, подлез "Gallery")
изминало
03 юни 2022 от 20:00ч.
Пловдив  · 
Club VOID - Пловдив (ул. "Атанас Самоковеца")
изминало
ONYX с 3 изненадващи концерта в България, организирани от самите тях!

Onyx изненадаха своите фенове в България с 3 концерта в София и Пловдив, на 1, 2 и 3 юни, както и нова дата за трети концерт във Варна!

Fredro Starr и Sticky Fingaz са едни от най-обичаните Old School Хип-Хоп артисти в България и техните над 10 ивента тук са доказателството за това.

Този път обаче всичко е различно... ONYX се завръщат към корените си с албума "1993" и искат да съберат своите най-големи фенове през годините, за 3 ексклузивни концерта във Варна, София и Пловдив.

Форматът на събитията за първи път е обърнат. НЕ клубове и Промоутъри "Буукват" групата, а Групата си избира клубовете, където да забие за своите фенове.

На 1 юни, ONYX ще открият новият сезон на клуб Moonlight във Варна. Клуб Mixtape 5 в София е мястото, където Onyx са имали своите най-успешни (и SOLD OUT) събития, и на 2 юни групата се завръща триумфално там. От друга страна Хип-Хоп сцената в Пловдив е оставала винаги на заден план и сега е време "Тепетата" да наваксат пропуснатата "доза Лудница" от 100 MAD.

Трите концерта бяха обявени във всички социални мрежи на ONYX, но тепърва ще бъдат избрани локалните подгряващи артисти и DJ, които ще споделят сцената със Stick и Dro.

Друга добра новина за българските фенове е, че на всяко от събитията групата ще се срещне със 100 от своите фенове за автографи и снимка с тях.

За повече информация за билети, Meet & Greet, локален Съпорт и други детайли следете 359hiphop.com, @podzemieto и bilet.bg.
Прочети още
Пловдив, ул. "Атанас Самоковеца"

Телефон: 088 852 0007

Цена

от 40.00 лв. до 80.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
10.05.2022г.
Преглеждания:
168 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Творчество за деца: 1 или 4 занимания по рисуване
12 бр. 10 бр. 15 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Септември до 15 Януари 2023г.
Към офертата
Комедията "Една голяма, седем малки" на 22 Декември, в Театър Хенд
Валидност на ваучера:
22 Декември 2022 (Четвъртък)
Към офертата
Моноспектакъл на Иванка Шекерова "Провинциални истории" по Чудомир - на 10 Декември, в Театър Хенд
2 бр. 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Декември 2022 (Събота)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа