София 25 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Потребители, които ще посетят събитието:
HHristina Kutinkova
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

One Love Tour Бургас

... прочети още На 7 септември, One Love Tour 2019 гостува в град Бургас. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от "Междинна станция / Medium Station" и "INOVATIVA Group", със съдействието на Община Бургас. Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност, да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО. Едни от най-известните изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Бургас доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov), Slatkaristika, Next Time, DARA / Darina Yotova и Орлин Горанов. Очакваме Ви, на 7-ми септември в Бургас заедно да се забавляваме на One Love Tour 2019!

07 септември 2019
Бургас  · 
Площад "Тройката" - Бургас (Площад "Тройката" - Бургас )
изминало
На 7 септември, One Love Tour 2019 гостува в град Бургас. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от "Междинна станция / Medium Station" и "INOVATIVA Group", със съдействието на Община Бургас.
Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност, да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си.
Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.
Едни от най-известните изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Бургас доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov), Slatkaristika, Next Time, DARA / Darina Yotova и Орлин Горанов.
Очакваме Ви, на 7-ми септември в Бургас заедно да се забавляваме на One Love Tour 2019!
Прочети още
Дата на актуализация:
11.07.2019г.
Преглеждания:
1405 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Криминалната комедия "Редки тъпанари" по Теди Москов - на 21 Февруари
Валидност на ваучера:
21 Февруари 2020 (Петък)
Към офертата
Албена Павлова и Емил Марков в постановката "Непоправимо" на 18 Февруари
136 бр. 88:88:88 106 бр. 1 бр. 18 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
18 Февруари 2020 (Вторник)
Към офертата
Комедията "Кризисен център" от Михаил Казаков - на 24 Февруари
105 бр. 77 бр. 3 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Февруари 2020 (Понеделник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти

ср, 10 юни 2020 от 20:00
25.00 - 60.00лв.
Купи билет
София, София Преглеждания 805 след 114 дни Започва