Рейтинг:
0.0

New Model Army Live

... прочети още Special 40th Anniversary Show A Full Set Covering 40 Years Of Great Songs New Model Army идват отново в София, за да отпразнуват с нас 40 годишния си рожден ден, представяйки ни специално избрани за случая песни. Преди 40 години в Брадфорд, Англия трима музиканти стъпват на сцената в местното заведение Scamps Disco за първата си изява. В онзи момент е трудно да си представим, че Джъстин Съливан, Стюарт Мороу и Фил Томкинс ще се превърнат в една от най-дълго работещите групи в историята на рока – New Model Army (въпреки множеството промени в състава на групата). Няколко години по-късно, постоянните сътресения в Англия и големите политически промени от 80-те и началото на 90-те години им дават безкрайно вдъхновение, но въпреки успеха си, те остават верни на ъндърграунд идеологията си, политизираните си текстове с нетрадиционен и свободен избор катоне допускат/ да бъдат приобщени към каквато и да било група, пренебрегвайки различните течения и музикални видове. Богатата дискография на New Model Army включва петнадесет албума. От Vengeance (който достигна до #1 на независимите класации, измествайки Smiths) до политизирания Strange Brotherhood и атмосферния Between Dog And Wolf, британците представят на слушателя един жив исторически преглед на основните музикални течения в страната им. Последното допълнение към дългия им списък от албуми е From Here, в който привидната крехкост на света се отразява в нежните акустични рифове, повлияни от мястото на запис - уединеният норвежки остров Giske, заобиколен от море и планини. С една от най-лоялните фен бази в света, която не се колебае да следва групата до всички краища на света, New Model Army знае как да предаде цялото същество на своята музика на сцената, изградено от песни с мощни послания, които разкриват и известна доза ярост, отнасяща се до състоянието на света и създават хипнотичен вихър от обсебваща тъмнина. 18+ *Клубът не работи с резервации **Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

18 април 2021 от 21:00ч. (неделя)
София  · 
Клуб "Mixtape 5" - София (бул. "Черни връх", подлез Галерия)
Купи билет от 30 лв. до 35 лв.
Special 40th Anniversary Show

A Full Set Covering 40 Years Of Great Songs

New Model Army идват отново в София, за да отпразнуват с нас 40 годишния си рожден ден, представяйки ни специално избрани за случая песни.

Преди 40 години в Брадфорд, Англия трима музиканти стъпват на сцената в местното заведение Scamps Disco за първата си изява. В онзи момент е трудно да си представим, че Джъстин Съливан, Стюарт Мороу и Фил Томкинс ще се превърнат в една от най-дълго работещите групи в историята на рока – New Model Army (въпреки множеството промени в състава на групата). Няколко години по-късно, постоянните сътресения в Англия и големите политически промени от 80-те и началото на 90-те години им дават безкрайно вдъхновение, но въпреки успеха си, те остават верни на ъндърграунд идеологията си, политизираните си текстове с нетрадиционен и свободен избор катоне допускат/ да бъдат приобщени към каквато и да било група, пренебрегвайки различните течения и музикални видове.

Богатата дискография на New Model Army включва петнадесет албума. От Vengeance (който достигна до #1 на независимите класации, измествайки Smiths) до политизирания Strange Brotherhood и атмосферния Between Dog And Wolf, британците представят на слушателя един жив исторически преглед на основните музикални течения в страната им. Последното допълнение към дългия им списък от албуми е From Here, в който привидната крехкост на света се отразява в нежните акустични рифове, повлияни от мястото на запис - уединеният норвежки остров Giske, заобиколен от море и планини. С една от най-лоялните фен бази в света, която не се колебае да следва групата до всички краища на света, New Model Army знае как да предаде цялото същество на своята музика на сцената, изградено от песни с мощни послания, които разкриват и известна доза ярост, отнасяща се до състоянието на света и създават хипнотичен вихър от обсебваща тъмнина.

18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
Прочети още
София, бул. "Черни връх", подлез Галерия
Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
16.11.2020г.
Преглеждания:
26 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
4 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Албена Колева, Луизабел Николова и Мария Кацарова в постановката на Клара Армандова "Парченца от слънце и облак" на 12.02
5 бр. 10 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
12 Февруари 2021 (Петък)
Към офертата
Гледайте премиерата на музикалната сатира "Ганьоада" по Алеко Константинов - на 10 Декември
Валидност на ваучера:
10 Декември 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Гледайте спектакъла "Яворов, Лора и Мина в часа на синята мъгла" - на 11.12
Валидност на ваучера:
11 Декември 2020 (Петък)
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Други събития на 18 Април 2021

нд, 18 апр 2021 от 21:00
30.00 - 35.00лв.
Купи билет
Клуб "Mixtape 5" Преглеждания 26 след 133 дни Започва

Подобни събития

чт, 01 апр 2021 от 20:00
25.00 - 30.00лв.
Купи билет
Клуб "Mixtape 5" Преглеждания 36 след 116 дни Започва
пт, 14 май 2021 от 22:00
50.00лв.
Купи билет
СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ Преглеждания 182 след 159 дни Започва
нд, 06 юни 2021 от 20:00
50.00 - 60.00лв.
Купи билет
Клуб "Mixtape 5" Преглеждания 31 след 182 дни Започва