Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Недоразбраната цивилизация /или Загадката на пирамидите/"

... прочети още Спектакълът е една карикатура на българския народ. Неговата цел е да забавлява, но и да изтъква пороците на обществото. След като излезете от театралния салон, вие с усмивка ще разказвате за видяното на сцената. Въпреки това у вас ще остане едно леко чувство на неудобство, защото вие също сте част този колоритен народ. Каквито и чувства да ви налегнат, не се тревожете, защото живеете на Балканите. Участват: Илка Зафирова, Ирини Жамбонас, Таня Пашанкова, Христина Караиванова, Александър Кадиев, Владимир Зомбори, Евгени Будинов, Емил Котев, Иван Петрушинов, Филип Аврамов Сценография: Владимир Шишков, асистент-сценограф Боряна Чернева Музика: Антони Дончев Костюми: Свила Величкова Фотограф: Владимир Шишков Продължителност: 80 минути.

20 февруари 2020 от 19:00ч.
изминало
21 април 2020 от 19:00ч.
изминало
Спектакълът е една карикатура на българския народ. Неговата цел е да забавлява, но и да изтъква пороците на обществото. След като излезете от театралния салон, вие с усмивка ще разказвате за видяното на сцената. Въпреки това у вас ще остане едно леко чувство на неудобство, защото вие също сте част този колоритен народ. Каквито и чувства да ви налегнат, не се тревожете, защото живеете на Балканите.

Участват: Илка Зафирова, Ирини Жамбонас, Таня Пашанкова, Христина Караиванова, Александър Кадиев, Владимир Зомбори, Евгени Будинов, Емил Котев, Иван Петрушинов, Филип Аврамов

Сценография: Владимир Шишков, асистент-сценограф Боряна Чернева
Музика: Антони Дончев
Костюми: Свила Величкова
Фотограф: Владимир Шишков
Продължителност: 80 минути.
Прочети още
София, бул. "Мадрид" 1

Телефон: 02 944 24 48

Цена

12 лв.

Времетраене

80 минути

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти