Рейтинг:
0.0

"Мелофобия"

... прочети още Наситен с много авторски песни, смели аранжименти на поп, фолк, рок и класическа музика, този спектакъл ще ви накара да се замислите, а накрая и да запеете! Принципът на действие е на базата на разработване на няколко теми, засягащи голяма група от хора които по различни причини са изгубили тона и ритъма в живота си. Достигнали са степен на отчаяние, непоносимост или безразличие към музиката, която ги заобикаля, че дори и на пълна глухота, която заплашва самото им съществуване в този свят. Четиримата отчаяни и загубени хора (в ролите са Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Никеца) търсят магически музикален компас, който да ги насочи към живата музика, скрита у самите тях. Кой е той и има ли го изобщо, ще разберем, ако се заслушаме в тишината. И да, ще се смеете! И да, ще плачете! Неслучайно сме избрали театър "Сълза и смях". Участват: Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Николай Воденичаров-Никеца и Мирослав Иванов Музика: Милица Гладнишка, Мирослав Иванов и Иван Велчев Сценогафия: Мариета Голомехова Хореография: Явор Кунчев Ателие: Мирчо Мирчев Текстове на песни: Милица Гладнишка Диалози и монолози: Цветелина Цветкова, Цвети Пеняшки, Милица Гладнишка и Мария Моева Костюми: Сърджан Кръстевски Режисьор: Цвети Пеняшки

22 март 2023 от 19:00ч. (сряда)
София  · 
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София (ул. "Г. С. Раковски" 127)
Купи билет от 14 лв. до 30 лв.
Наситен с много авторски песни, смели аранжименти на поп, фолк, рок и класическа музика, този спектакъл ще ви накара да се замислите, а накрая и да запеете!

Принципът на действие е на базата на разработване на няколко теми, засягащи голяма група от хора които по различни причини са изгубили тона и ритъма в живота си. Достигнали са степен на отчаяние, непоносимост или безразличие към музиката, която ги заобикаля, че дори и на пълна глухота, която заплашва самото им съществуване в този свят.

Четиримата отчаяни и загубени хора (в ролите са Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Никеца) търсят магически музикален компас, който да ги насочи към живата музика, скрита у самите тях. Кой е той и има ли го изобщо, ще разберем, ако се заслушаме в тишината. И да, ще се смеете! И да, ще плачете! Неслучайно сме избрали театър "Сълза и смях".

Участват: Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Николай Воденичаров-Никеца и Мирослав Иванов
Музика: Милица Гладнишка, Мирослав Иванов и Иван Велчев
Сценогафия: Мариета Голомехова
Хореография: Явор Кунчев
Ателие: Мирчо Мирчев
Текстове на песни: Милица Гладнишка
Диалози и монолози: Цветелина Цветкова, Цвети Пеняшки, Милица Гладнишка и Мария Моева
Костюми: Сърджан Кръстевски
Режисьор: Цвети Пеняшки
Прочети още
София, ул. "Г. С. Раковски" 127

Телефон: Билетна каса: 02 987 58 95

Дата на актуализация:
03.02.2023г.
Преглеждания:
403 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
54 бр.

Вижте още

вт, 21 мар 2023 от 19:00
35.00 - 45.00лв.
Купи билет
Théatro отсам канала Преглеждания 19800 след 44 дни Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа