София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0

"Малък динамит"

... прочети още В паметта на всеки човек неизменно стои едно събитие, случка някаква, може би малка, такава, на която не е обърнал много внимание, докато се е случвала, казал си е, че ще се справи, какво толкова, пък после е продължил нататък с живота си, с повтаряемото и познатото, докато една вечер, кой знае защо, докато чете книга, или пък гледа филм, или се опитва да заспи, тази малка случка по нещо му напомня, че я има, и той изведнъж разбира, че тя е разцепила целия му живот на две. Че всичко досега се дели на „преди“ и „след“ нея. Че напоследък самото му време тече малко по-различно, малко по-иначе, малко по-бързо, малко по-неуловимо, малко по-сънливо, песъчинките трополят в часовника, а никой не ти казва колко остава. Понякога човек не обръща внимание на това, обръща се на другата страна и заспива, или пък затваря книгата, или гаси филма, а на другата сутрин вече смътно си спомня, че предната вечер нещо е разбрал, но не е сигурен какво точно, та продължава, както е свикнал. А понякога се случва чудо.

25 март 2020 от 19:30ч. (сряда)
София  · 
Сцена "DERIDA" (ул. "Цар Самуил" 32)
Купи билет от 12 лв. до 15 лв.
В паметта на всеки човек неизменно стои едно събитие, случка някаква, може би малка, такава, на която не е обърнал много внимание, докато се е случвала, казал си е, че ще се справи, какво толкова, пък после е продължил нататък с живота си, с повтаряемото и познатото, докато една вечер, кой знае защо, докато чете книга, или пък гледа филм, или се опитва да заспи, тази малка случка по нещо му напомня, че я има, и той изведнъж разбира, че тя е разцепила целия му живот на две. Че всичко досега се дели на „преди“ и „след“ нея. Че напоследък самото му време тече малко по-различно, малко по-иначе, малко по-бързо, малко по-неуловимо, малко по-сънливо, песъчинките трополят в часовника, а никой не ти казва колко остава.

Понякога човек не обръща внимание на това, обръща се на другата страна и заспива, или пък затваря книгата, или гаси филма, а на другата сутрин вече смътно си спомня, че предната вечер нещо е разбрал, но не е сигурен какво точно, та продължава, както е свикнал.
А понякога се случва чудо.
Прочети още
София, ул. "Цар Самуил" 32

Телефон: 087 695 0008

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
25.02.2020г.
Преглеждания:
60 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

1 час отборна игра в ескейп стая "Шифърът на Леонардо"
65 бр. 47 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Януари до 15 Март 2020г.
Към офертата
Изкуство и забавление! 60 или 90-минутно парти за до 10 деца с много забавни и образователни игри
2 бр. 1 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Февруари до 8 Март 2020г.
Към офертата
Творческо преживяване! 3 часа рисуване, плюс дегустация на вина и персонални снимки
Валидност на ваучера:
от 28 Февруари до 27 Март 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Други събития на 25 Март 2020

Подобни събития

Изминали събития наблизо