Рейтинг:
0.0

"Лоши момчета"

... прочети още От Рей Куни и Майкъл Куни постановка: Богдан Петканин Със специалното участие на НЕНЧО ИЛЧЕВ Участват още: Тони Минасян, Асен Лозанов, Невена Цанева, Валери Еличов, Ива Трифонова, Зорница Константинова, Иван Григоров, Стоян Памуков Къща затрупана с контрабандни цигари, съмнителен пакети, труп и двама бежанци, полицай..... Всичко това в ръцете на три лоши момчета. Рей Куни, майсторът на съвременната комедия, влиза в съюз със сина си Майкъл, за да създаде една от свойте най-изобретателни и неустоими комедии. "Лоши момчета" е пиеса, която е писана "на четири ръце" специално за юбилея на Куни старши. Тук ще усетим не само потта по челото на актьорите, чиито персонажи се замесват в големи проключения, но и на самите автори, вложили цялото си въображение и любов към този текст. Има по много от всичко и за всеки... Елате да се забавляваме заедно!!!

13 юни 2022 от 19:30ч. (понеделник)
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
От Рей Куни и Майкъл Куни
постановка: Богдан Петканин
Със специалното участие на НЕНЧО ИЛЧЕВ

Участват още: Тони Минасян, Асен Лозанов, Невена Цанева, Валери Еличов, Ива Трифонова, Зорница Константинова, Иван Григоров, Стоян Памуков

Къща затрупана с контрабандни цигари, съмнителен пакети, труп и двама бежанци, полицай..... Всичко това в ръцете на три лоши момчета.

Рей Куни, майсторът на съвременната комедия, влиза в съюз със сина си Майкъл, за да създаде една от свойте най-изобретателни и неустоими комедии. "Лоши момчета" е пиеса, която е писана "на четири ръце" специално за юбилея на Куни старши.

Тук ще усетим не само потта по челото на актьорите, чиито персонажи се замесват в големи проключения, но и на самите автори, вложили цялото си въображение и любов към този текст.

Има по много от всичко и за всеки...

Елате да се забавляваме заедно!!!
Прочети още
Варна, бул. "Сливница" 2

Телефон: Билетен център: тел.: 052 685 214

Дата на актуализация:
21.04.2022г.
Преглеждания:
1601 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
151 бр.

Вижте още

вт, 07 юни 2022 от 20:00
20.00 - 40.00лв.
Купи билет
Летен театър Преглеждания 15535 след 18 дни Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти