София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

LIEU d’ÊTRE

... прочети още Френската група COMPAGNIE ACTE определя своя проект "LIEU d’ÊTRE" като хореографски манифест за сгради, градове и утопии. МАЙ И ЮНИ 2019 Г. "LIEU d’ÊTRE" (буквално “Място на съществуване”) е необичайно представление, което ще се случи в пловдивски квартал през май и юни 2019 г. Проектът включва предварително проучване на района с помощта на медиатори година по-рано, избор на конкретно място (блок в квартала), дискусия и въвличане в спектакъла на местни жители - професионални танцьори и хореографи ще привлекат непрофесионални “съучастници”. След 3 седмици обучение и репетиции те също ще станат част от представлението, а повече от 40 семейства ще отварят вратите на домовете си, за да приемат гостуващи артисти. "LIEU D’ÊTRE" ТРАНСФОРМИРА ПРЕДСТАВАТА НИ ЗА ГРАДА И НЕГОВИТЕ ЖИТЕЛИ "LIEU d’ÊTRE" раздвижва обичайната градска среда и променя ежедневния ни поглед към нея - проектът представя публика, която върви към мястото на среща, танцьори по балконите, въздушен балет по фасадата на сградата. LIEU d’ÊTRE е номадско творение за градовете, олицетворява историята на обитаваните места. Отвъд спектакъла целта е да се пресъздаде една необикновена география на града, чрез обединяване на професионални танцьори и обитатели на едно и също градско пространство, във вид на колективен артистичен опит.

Френската група COMPAGNIE ACTE определя своя проект "LIEU d’ÊTRE" като хореографски манифест за сгради, градове и утопии.

МАЙ И ЮНИ 2019 Г.
"LIEU d’ÊTRE" (буквално “Място на съществуване”) е необичайно представление, което ще се случи в пловдивски квартал през май и юни 2019 г. Проектът включва предварително проучване на района с помощта на медиатори година по-рано, избор на конкретно място (блок в квартала), дискусия и въвличане в спектакъла на местни жители - професионални танцьори и хореографи ще привлекат непрофесионални “съучастници”. След 3 седмици обучение и репетиции те също ще станат част от представлението, а повече от 40 семейства ще отварят вратите на домовете си, за да приемат гостуващи артисти.

"LIEU D’ÊTRE" ТРАНСФОРМИРА ПРЕДСТАВАТА НИ ЗА ГРАДА И НЕГОВИТЕ ЖИТЕЛИ
"LIEU d’ÊTRE" раздвижва обичайната градска среда и променя ежедневния ни поглед към нея - проектът представя публика, която върви към мястото на среща, танцьори по балконите, въздушен балет по фасадата на сградата. LIEU d’ÊTRE е номадско творение за градовете, олицетворява историята на обитаваните места. Отвъд спектакъла целта е да се пресъздаде една необикновена география на града, чрез обединяване на професионални танцьори и обитатели на едно и също градско пространство, във вид на колективен артистичен опит.
Прочети още
Цена

Вход свободен

Сподели това събитие:
Източник:
Дата на актуализация:
01.03.2019г.
Преглеждания:
257 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Вход за цял ден на басейн
152 бр. 126 бр. 15 бр. 22 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 27 Август 2020г.
Към офертата
Рожден ден за до 8 деца! 2 часа и половина парти с меню и игри
20 бр. 20 бр. 1 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 31 Август 2020г.
Към офертата
Фотосесия в студио или на открито - с 5 или 15 обработени кадъра и принтирани снимки
105 бр. 98 бр. 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Май до 23 Септември 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

пт, 28 авг 2020 от 20:30
20.00 - 50.00лв.
Купи билет
Античен театър Преглеждания 179 след 13 дни Започва

Изминали събития наблизо

Минало събитие
ср, 01 май 2019
Пловдив Преглеждания 560