Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Уестсайдска история - любовта на Мария и Тони"

... прочети още "Двамата Орлиновци", както почитателите на операта вече наричат гласовитите съименници Горанов и Павлов, в партньорството на нежната Еделина Кънева ще гостуват на остров Света Анастасия с концертния спектакъл "Уестсайдска история"! Еделина Кънева, Орлин Горанов, Орлин Павлов Оркестър на Държавна опера - Бургас Диригент: Йордан Дафов Концертмайстор: Христо Белчев В програмата - потпури от популярни мюзикъли. Концертът, създаден по едноименния мюзикъл, включва едни от най-разпознаваемите мелодии от мюзикъли. Освен Орлин Горанов, Орлин Павлов и Еделина Кънева, зрителите ще могат да чуят оркестъра на Бургаската опера под диригентството на маестро Йордан Дафов. Звездното трио не за първи път излиза заедно на сцената под съпровода на оркестъра на Държавна опера - Бургас. Специалното е, че този път това ще се случи на романтичен остров насред Бургаския залив.

15 август 2019 от 21:00ч.
Бургас  · 
Остров "Света Анастасия" (Остров "Света Анастасия" )
изминало
"Двамата Орлиновци", както почитателите на операта вече наричат гласовитите съименници Горанов и Павлов, в партньорството на нежната Еделина Кънева ще гостуват на остров Света Анастасия с концертния спектакъл "Уестсайдска история"!

Еделина Кънева, Орлин Горанов, Орлин Павлов
Оркестър на Държавна опера - Бургас
Диригент: Йордан Дафов
Концертмайстор: Христо Белчев

В програмата - потпури от популярни мюзикъли. Концертът, създаден по едноименния мюзикъл, включва едни от най-разпознаваемите мелодии от мюзикъли. Освен Орлин Горанов, Орлин Павлов и Еделина Кънева, зрителите ще могат да чуят оркестъра на Бургаската опера под диригентството на маестро Йордан Дафов. Звездното трио не за първи път излиза заедно на сцената под съпровода на оркестъра на Държавна опера - Бургас. Специалното е, че този път това ще се случи на романтичен остров насред Бургаския залив.
Прочети още
Цена

28 лв.

Дата на актуализация:
12.07.2019г.
Преглеждания:
291 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти

ср, 08 апр 2020 от 20:00
София, София Преглеждания 2 днес, след 18 часа Започва
нд, 12 апр 2020 от 20:30
София, София Преглеждания 4 след 4 дни Започва