София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Концерт "#ПомогниОтВкъщи" Live stream

... прочети още Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media Group и партньори отново обединяват усилия – този път в подкрепа на Българска хранителна банка / BG Food Bank. Под надслов #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20.00 ч. bTV ще излъчи двучасов благотворителен концерт, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца. Събитието по идея на Single Step и реализирано със съдействието на Joker Media Rental ще бъде достъпно не само за всички пред малките екрани, но и онлайн - чрез лайфстрийм на btvplus.bg и дигиталната платформа URBO, както и в ефира на bTV Radio и Radio N-JOY. Водещи на концерта ще бъдат неговите продуценти от Междинна станция / Medium Station Иван Христов и Андрей Арнаудов, а към тях ще се присъедини и обичаната водеща на „Бригада Нов дом“ – Maria Silvestar. В подкрепа на каузата, в благотворителното събитие ще участва цяло съзвездие от любими изпълнители. Сред тях са треньорите от Гласът на България – Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov) и Mihaela Fileva, Maria Ilieva, Doni Vekilov, Тони Димитрова, Lucy Diakovska/Люси Дяковска, Stefan Valdobrev, Orlin Pavlov, Vasko Vassilev, Любо Киров / Lubo Kirov, Krisko, Victoria Georgieva, NIYA, Preyah, Preslava и други звезди от музикалната сцена. В съответствие със строгите мерки за превенция на разпространението на COVID-19, които bTV Media Group прилага, само малка част от изпълнителите ще присъстват на живо в студиото, ангажирано за събитието, при спазване на всички хигиенни изисквания. Останалите певци ще повдигнат завесите към личния си свят за зрителите и ще подкрепят каузата с вълнуващи изпълнения от вкъщи. Всеки, който има възможност и иска да помогне на най-уязвимите групи от обществото, подкрепяйки Българска хранителна банка / BG Food Bank, може да го направи като изпрати SMS на стойност 1 лв. с текст DMS HRANA на кратък номер 17777. За абонати на А1, Telenor и Vivacom цената на 1 SMS е 1 лев. Дарения могат да бъдат направени още чрез: банков превод, кредитни и дебитни карти, както и чрез системите на ePay и PayPal, посечени в секция “Дари сега” на страницата на Българска хранителна банка / BG Food Bank - bgfoodbank.org. В името на работата в полза на хора в нужда, фондация America for Bulgaria пое ангажимент за всеки 1 лев, дарен по време на концерта в полза на БХБ, да дари още 1 лев в подкрепа на работата на хранителната банка. Ангажиментът на фондацията е в размер до 50 000 лева.

08 април 2020 от 20:00ч. до 22:00ч.
изминало
Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media Group и партньори отново обединяват усилия – този път в подкрепа на Българска хранителна банка / BG Food Bank. Под надслов #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20.00 ч. bTV ще излъчи двучасов благотворителен концерт, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца. Събитието по идея на Single Step и реализирано със съдействието на Joker Media Rental ще бъде достъпно не само за всички пред малките екрани, но и онлайн - чрез лайфстрийм на btvplus.bg и дигиталната платформа URBO, както и в ефира на bTV Radio и Radio N-JOY.

Водещи на концерта ще бъдат неговите продуценти от Междинна станция / Medium Station Иван Христов и Андрей Арнаудов, а към тях ще се присъедини и обичаната водеща на „Бригада Нов дом“ – Maria Silvestar.

В подкрепа на каузата, в благотворителното събитие ще участва цяло съзвездие от любими изпълнители. Сред тях са треньорите от Гласът на България – Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov) и Mihaela Fileva, Maria Ilieva, Doni Vekilov, Тони Димитрова, Lucy Diakovska/Люси Дяковска, Stefan Valdobrev, Orlin Pavlov, Vasko Vassilev, Любо Киров / Lubo Kirov, Krisko, Victoria Georgieva, NIYA, Preyah, Preslava и други звезди от музикалната сцена.

В съответствие със строгите мерки за превенция на разпространението на COVID-19, които bTV Media Group прилага, само малка част от изпълнителите ще присъстват на живо в студиото, ангажирано за събитието, при спазване на всички хигиенни изисквания. Останалите певци ще повдигнат завесите към личния си свят за зрителите и ще подкрепят каузата с вълнуващи изпълнения от вкъщи.

Всеки, който има възможност и иска да помогне на най-уязвимите групи от обществото, подкрепяйки Българска хранителна банка / BG Food Bank, може да го направи като изпрати SMS на стойност 1 лв. с текст DMS HRANA на кратък номер 17777. За абонати на А1, Telenor и Vivacom цената на 1 SMS е 1 лев.
Дарения могат да бъдат направени още чрез: банков превод, кредитни и дебитни карти, както и чрез системите на ePay и PayPal, посечени в секция “Дари сега” на страницата на Българска хранителна банка / BG Food Bank - bgfoodbank.org.
В името на работата в полза на хора в нужда, фондация America for Bulgaria пое ангажимент за всеки 1 лев, дарен по време на концерта в полза на БХБ, да дари още 1 лев в подкрепа на работата на хранителната банка. Ангажиментът на фондацията е в размер до 50 000 лева.
Прочети още

Оферти за събития и забавления наблизо

Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
7 бр. 2 бр. 1 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юли 2020г.
Към офертата
Въвеждащ курс по катерене! 3 урока с инструктор за деца над 6г или възрастни
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 1 Август 2020г.
Към офертата
Детски рожден ден за до 10 деца - с катерене на стена
Валидност на ваучера:
от 30 Май до 30 Август 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти