София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Потребители, които ще посетят събитието:
ДДиана Славова
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Кой прибира сутрин звездите?"

... прочети още театрална постановка текст: Здрава Каменова и Димо Стоянов Режисьор: Мария Банова С: Димо Стоянов, P.I.F., глас: Китодар Тодоров Кой прибира сутрин звездите? е една нетрадиционна театрална постановка с участието на Димо Стоянов от група P.I.F. и гласа на Китодар Тодоров. На сцената е група P.I.F., които имат репетиция. Те са в своята репетиционна. Вокалистът на групата е вглъбен в себе си, своите спомени и мисли. Представлението е изградено от монолози, които актьорът споделя на публиката. Те засягат темите за живота, славата, самотата, любовта, родителството, детството. Музикантите от групата се включват в спектакъла с изпълнение на песни от репертоара на P.I.F.. Представлението има за цел да разтовари зрителя и да го провокира да се замисли за нещата от живота.

05 октомври 2019 от 19:00ч.
София  · 
Театър "Азарян" (Театър "Азарян" пл. "България" 1)
изминало
театрална постановка

текст: Здрава Каменова и Димо Стоянов
Режисьор: Мария Банова
С: Димо Стоянов, P.I.F., глас: Китодар Тодоров

Кой прибира сутрин звездите? е една нетрадиционна театрална постановка с участието на Димо Стоянов от група P.I.F. и гласа на Китодар Тодоров.

На сцената е група P.I.F., които имат репетиция. Те са в своята репетиционна. Вокалистът на групата е вглъбен в себе си, своите спомени и мисли. Представлението е изградено от монолози, които актьорът споделя на публиката. Те засягат темите за живота, славата, самотата, любовта, родителството, детството. Музикантите от групата се включват в спектакъла с изпълнение на песни от репертоара на P.I.F.. Представлението има за цел да разтовари зрителя и да го провокира да се замисли за нещата от живота.
Прочети още
София, пл. "България" 1

Телефон: 02/916 6197

Дата на актуализация:
02.07.2019г.
Преглеждания:
351 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Елена Петрова в постановката "Търновската царица" - на 26 Февруари
34 бр. 88:88:88 25 бр. 8 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
26 Февруари 2020 (Сряда)
Към офертата
Гледайте постановката "Антихрист" по Емилиян Станев - на 5 Март
1 бр. 1 бр. 18 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
5 Март 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Спектакълът "Сънодива"- на 20 Март
Валидност на ваучера:
20 Март 2020 (Петък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития