Рейтинг:
0.0

"Като трохи на прозореца"

... прочети още Дали всеки от персонажите ще успее да излезе от капана на собствените си пороци и ще промени себе си или те ще се превърнат в един безкраен порок, присъщ на всеки един - разберете сами в... За пиесата Режисьор: Малин Кръстев Сценична адаптация: Малин Кръстев Сценография: Елица Георгиева Помощник-режисьор: Емилия Георгиева Превод: Стайко Мурджев Участват: Станка Калчева, Силвия Лулчева, Рая Пеева, Светослав Добрев, Ахмед Юмер, Николай Владимиров Времетраене: 1 час и 50 минути. "Все по-често, когато вървя по улиците, виждам неизмити, тъмни, със спуснати завеси, тъжни прозорци. Пръсти на ръка, които леко разтварят пердетата, за да очертаят само силуета на една съдба, на една тайна, на една любов. В този спектакъл, за мен е важно, заедно със зрителя, да влезем в стаята, бавно да отидем до прозореца и леко да повдигнем завесите. ВНИМАНИЕ! Ако откриете на перваза нещо от себе си, не бързайте да го почистите!" - Малин Кръстев. Пиесата разказва историята на Евелин Мейра (Станка Калчева), чиято кариера и личен живот са разрушени. След години тя се завръща обратно в Ню Йорк, решена да започне нов живот. Нейните приятели Тоби (Силвия Лулчева) и Джими (Светослав Добрев) се опитват да бъдат близо до нея, но и те самите са ангажирани със собствените си мисли и дела. Ситуацията се заплита емоционално и когато се появяват персонажите на Поли - нейната дъщеря (Рая Пеева) и на Лу Танър (Николай Владимиров) - бившият ѝ любовник.

16 декември 2022 от 19:00ч. (петък)
София  · 
Младежки театър "Николай Бинев" - София (бул. "Княз Александър Дондуков" 8)
Грабни ваучер от 10 лв. до 15 лв.
Дали всеки от персонажите ще успее да излезе от капана на собствените си пороци и ще промени себе си или те ще се превърнат в един безкраен порок, присъщ на всеки един - разберете сами в...

За пиесата

Режисьор: Малин Кръстев
Сценична адаптация: Малин Кръстев
Сценография: Елица Георгиева
Помощник-режисьор: Емилия Георгиева
Превод: Стайко Мурджев

Участват: Станка Калчева, Силвия Лулчева, Рая Пеева, Светослав Добрев, Ахмед Юмер, Николай Владимиров

Времетраене: 1 час и 50 минути.

"Все по-често, когато вървя по улиците, виждам неизмити, тъмни, със
спуснати завеси, тъжни прозорци. Пръсти на ръка, които леко разтварят пердетата, за да очертаят само силуета на една съдба, на една тайна, на една любов.

В този спектакъл, за мен е важно, заедно със зрителя, да влезем в стаята, бавно да отидем до прозореца и леко да повдигнем завесите.

ВНИМАНИЕ! Ако откриете на перваза нещо от себе си, не бързайте да го почистите!"
- Малин Кръстев.

Пиесата разказва историята на Евелин Мейра (Станка Калчева), чиято кариера и личен живот са разрушени. След години тя се завръща обратно в Ню Йорк, решена да започне нов живот. Нейните приятели Тоби (Силвия Лулчева) и Джими (Светослав Добрев) се опитват да бъдат близо до нея, но и те самите са ангажирани със собствените си мисли и дела. Ситуацията се заплита емоционално и когато се появяват персонажите на Поли - нейната дъщеря (Рая Пеева) и на Лу Танър (Николай Владимиров) - бившият ѝ любовник.
Прочети още
София, бул. "Княз Александър Дондуков" 8

Телефон: 02 988 17 53, 02 939 40 59

Времетраене

110 минути

Дата на актуализация:
11.11.2022г.
Преглеждания:
33 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
7 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти